- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti postao dezurni savjetnik kako ce tko sto raditi s mobom?
Ljudi koriste razkicite romove i flashaju i igraju se. Zato smo smo ovdje da pomazemo jedan drugome.
Apsolutno je nepotreban takav nacin komunikacije.
Da, ja instaliram odmah jer me zanima, ako imas sto konstruktivno za reci - slobodno. Ali to "ko ti je kriv" je nepotrebno.
Budi pozdravljen.
Dupli
update.zip signature verification failed.
Idem vidjeti sta je ovaj cofface twrp
https://xiaomi.eu/community/threads/6-6-16-17-miui-8.32197/
TWRP sam skinuo s linka na dnu prvog posta, a planiram staviti weekly update, ovaj s MIUI8
EDIT:
Pošto me zezao USB driver, instalirao sam ovaj MI PC SUITE, Kakav je ovo update što mi on nudi?
EDIT2:
Napokon sve proradilo. Radim backup iz TWRP, i onda će valjda i ROM biti uspješno stavljen.
Sad, da li da restore radim iz twrp, ili normalni restore iz aplikacije?
Nismo se razumjeli, imam i backup iz twrp i normalni backup koji radim svaki tjedan, nema razlike iz kojeg ću vratiti podatke?
Za sada se funkcionira kako treba, vidjet ćemo baeriju kako će se ponašati kroz par dana
Ovaj zadnji rom, MiUI8, na 5% bat, SOT 4h2min trenutno. Upaljen wifi i 3g cilo vrime.
Najbolja bat do sada.
Ovaj zadnji rom, MiUI8, na 5% bat, SOT 4h2min trenutno. Upaljen wifi i 3g cilo vrime.
Najbolja bat do sada.
Iako sam do sada koristio samo dev romove, budem ipak pričekao s nadogradnjom na 8-icu, smiui čeka stabilni build da započne s kuhanjem .
Jedino mi nije jasan ovaj novi battery saver. Kako njega koristiti? Staviti ga na on cijelo vrijeme?
I nervira me što me upozorava da mi svjetlina ekrana nije automatska. Pa valjda ja najbolje znam kako mi odgovara podesiti svjetlinu.
Ima li načina da se natera uređaj da odradi Mi Backup odmah, a ne da čeka zadato vreme, ili barem da se to zadato vreme podesi?!
Ima li načina da se natera uređaj da odradi Mi Backup odmah, a ne da čeka zadato vreme, ili barem da se to zadato vreme podesi?!
Ako si na zadnjoj verziji, imaš opciju da odmah napraviš backup.
Ništa od toga na zvaničnom 7.3.1.0, koliko vidim. :(
To je dodano na zadnjem MIUI V7 Developer ROm-u ako se ne varam tako da to očekuj tek u sljedećem stable buildu kada izađe.
Meni je zadnja verzija MIUI 8 6.6.17 weekly
Meni je zadnja verzija MIUI 8 6.6.17 weekly
Da, to je zadnja Developer verzija.
Potražio recenzije 8-ice, jedino sam na ovo naišao, a da je vrijedno spomena (osim indijskih recenzija na youtubeu :D ): Quick MIUI 8 review
Primijetio sam da mi ne radi carousel na lockscreenu nakon što sam napravio restore.
Kontakti se sinkroniziraju na Gmail račun je li tako? Pošto mi je to jedino bitno, ostali svi podaci su u oblaku više manje. Tako da bih stavio rom ponovo ali ne bih radio restore uopće. To mi izgleda kao najbolje rješenje. Imao je miui 8 malo prevelika razlika da restore prođe bez greskica.
EDIT:
Kako uraditi čisti install, dakle da mi ništa ne ostane od ranije na telefonu, kao da sam formatirao disk? Koji wipe bih trebao koristiti za to u TWRP? Nakon što instaliram ROM na standardni način vidim da mi ostanu teme koje sam skinuo i još neke stvari, a želim baš od početka krenuti.