meni radi ali tako da odasilje 3g/4g. ne mogu ga natjerat da odasilje wifi. posto to nisam mogao na 7.1 global ni na 6.7.29 global dev a ni sad na 8.0.2.0global stable, vjerojatno se ne moze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Nisam uspjela flashati nikako, pokušat ću kad mi otključaju bl sa xiaomi.eu romom, ali za sad sam izbrisala sve kinesko i instalirala google i sve funkcionira. :)
Ali sad imam drugo pitanje.
Kako potpuno isključiti mobilni internet?
Mobile data je disabled tj. sve pod SIM cards & mobile networks mi je isključeno, ali kad idem provjeriti stanje tarife porukom, vidim da je potrošeno. Nije puno u pitanju, par kilobajta - pola mb, ali doslovno kao da "curi" nekako. Htjela bi ga držati skroz isključenog i upaliti samo po potrebi.
Na prošlom mobitelu mi je uvijek bilo točno u kb tako da sumnjam da je do toga da tarifa krivo očitava količinu potrošenog ili nešto slično.
EDIT: i ne znam koliko je to bitno, ali kad povučem dolje onaj notification shade, pored tele2 mi piše 3g, iako je isključen.
Za mobilni internet pogledaj pod:
Security - data usage - Restrict
Tamo imas za blokiranje programa bilo wi fi bilo mobile data. Mozda ti to pomogne.
14:45 min
Kakve imate brzine na 4g/lte na redmi 3s
meni radi ali tako da odasilje 3g/4g. ne mogu ga natjerat da odasilje wifi. posto to nisam mogao na 7.1 global ni na 6.7.29 global dev a ni sad na 8.0.2.0global stable, vjerojatno se ne moze.
Kakav ti je 8.0.2.0 global stable rom u odnosu na developer.. Ja trenutno imam 6.9.8 (MIUI8) i nije mi bas nesto, pa reko da predjem na Stable..?
Imam jako spore brzine na 3g/4g na redmi 3s, znači max 2.5 Mbit/s. Ima tko takvih problema?
Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)
Jeste u pravu si WhatsApp poruke nisu kasnile pogotovo meni evo i sada opet kasne, ali nadam se da ce buducom nadogradnjom to rijesiti..
nest me buni, jel ovaj zadnji MIUI Global stable rom i za Redmi3S:
http://en.miui.com/download-298.html
nasao sam i ovaj link ali ako se vratim na popis mobitela nema Redmi 3S na popisu:
nest me buni, jel ovaj zadnji MIUI Global stable rom i za Redmi3S:
http://en.miui.com/download-298.html
nasao sam i ovaj link ali ako se vratim na popis mobitela nema Redmi 3S na popisu:
Redmi 3 i Redmi 3S/X su dva različita mobitela i ne koriste isti ROM.
Trenutno Redmi 3S/X još nema Global Stable MIUI 8 ROM zbog problema sa Galerijom i Second Space feature.

na kkojem si to uređaju ikad mogao?
MIUI 8 China Stable V8.0.5.0.MALCNDG izasao za 3S ako nekog zanima. Ja cekam Global Stable mogao bi uskoro nadam se.
Pozdrav.
Cura mi ima xiaomi redmi3 pro.
Kupio sam ga sa honorbuya i došao mi je sa xiaomi.eu romom koji je bio super, ali sam htio instalirat miui8 i unlockao sam bootloader i instalirao miui8 global stable.
Međutim eu rom mi se pokazao puno bolji, bolji sot i sve. I sad se želim vratit na eu rom, preko cmd sam na mob pokušao instalirat twrp, i sve se završi u cmdu i idem u recovery i na ekranu mi se pojavi slika mobitela sa usb kabelom ispod njega i ne mogu dalje ništa.
Nije mi jasno kako da se vratim na eu rom? Zašto mi neće uđe u recovery ako sam bootloader otključao?
Jel ima ko kakav prijedlog?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Tako da mi je to cudno
Probat cu
Xiaomi Mi3W 16gb
U cmd idem na "cd c:\adb"
fastboot flash recovery recovery.img
I nece.. Opet mi prikazuje sliku mobitela i usb kabela ispod.. a bootloader je otkljucan
Xiaomi Mi3W 16gb
Probaj preko toolkita instalirati TWRP
U pravu si Sot na MIUI 8 je dosta slabiji meni i za 3h sada jedva navucem i 6h neznam hoce li se to popraviti...
Only God Can Judge Me
Only God Can Judge Me
Probaj preko toolkita instalirati TWRP
Uspio sam preko ove metode..
Ako budete probavali i ne ide a sve radite po koracima, jedan restart računala čuda radi :P
Poslije restarta sve prošlo bez problema.. TWRP kad se prvi puta boota pita nešto na kineskom, bar meni, jednostavno swipati jer je bezazleno i onda promjenite jezik u engleski za dalje. Na youtube ima tutorial kako u twrp promjenit jezik.
Hvala na pomoći
na 7.5 china stable oko 11sati SOT-a
Sada na miui8 china stable izvucem jedva 7....ocajno...
neznam jeli tako na globalu...planiran sada stavljat miui 7.5 global stable
A ima san neki xiaomi.eu 7.1 - starija verzija eu roma... tako da nisam ima chinu stable 7.5...
MIUI 8 se triba dobro ispolirati po pitanju baterije... stabilno je poprilično...
Samo MIUI 8 Global stable je lošiji od ovoga šta imam. ( global beta ) ...
A bolji je global.. Ali sve je to mizerno u odnosu na MIUI 7 :/
na 7.5 china stable oko 11sati SOT-a
Sada na miui8 china stable izvucem jedva 7....ocajno...
neznam jeli tako na globalu...planiran sada stavljat miui 7.5 global stable
Meni je bilo najvise oko 9h sa 7.1 kuhanim romom a na developer(MIUI8) jedva 6 do 7h Sot-a, to ce trajati tako jos sigurno pola godine...
Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)