Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 405.780
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav svima!

Kupio sam redmi 3 u TOP ONE trgovini. Zajedno sa shippingom (DHL dostava) koštao me 150$. Pitali me prije slanja da li želim kinesku verziju koja nema instaliran play store ili da flešaju custom mulitlanguage ROM sa play storeom. Logično je bilo da zatražim ROM sa playstoreom. Kad je mobitel stigao, zbilja je bilo sve ok dok nisam registrirao google account. 24 sata od instalacije bilo je sve ok, a onda sinoć nije bilo šanse da skinem nešto s playstorea. Izbacujem mi poruku "Authentication is required. You need to sign into your google account." Ne da meni vrag mira, odem ja na google account, kad tamo baca poruku "Sync error".

Može neke upute što napraviti? Nešto sam čitao po forumima da taj ROM ne valja i da treba staviti neki drugi.

Nije baš da sam tech frek, pa ako može neko jednostavno objašnjenje 

Puno hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
mrcina2102 kaže...

Pozdrav svima!

Kupio sam redmi 3 u TOP ONE trgovini. Zajedno sa shippingom (DHL dostava) koštao me 150$. Pitali me prije slanja da li želim kinesku verziju koja nema instaliran play store ili da flešaju custom mulitlanguage ROM sa play storeom. Logično je bilo da zatražim ROM sa playstoreom. Kad je mobitel stigao, zbilja je bilo sve ok dok nisam registrirao google account. 24 sata od instalacije bilo je sve ok, a onda sinoć nije bilo šanse da skinem nešto s playstorea. Izbacujem mi poruku "Authentication is required. You need to sign into your google account." Ne da meni vrag mira, odem ja na google account, kad tamo baca poruku "Sync error".

Može neke upute što napraviti? Nešto sam čitao po forumima da taj ROM ne valja i da treba staviti neki drugi.

Puno hvala unaprijed 

Ako su stavili verziju rom-a s xiaomi.eu (miui7), više se ne sjećam oznake imala je problem s prijavm na google play i bila je nakon nekog vremena maknuta, ja sam ga bio stavio na mob od cure i nakon tih problema sam joj napravio downgrade na stariju verziju stable rom-a sa xiaomi.eu ...

9 godina
neaktivan

Hvala ti na odgovoru!

Može neki link ili objašnjenje kako se napravi downgrade na stabilnu verziju?

Hvala 

11 godina
Xiaomi Redmi 3

ovaj miui 8 skroz fin, sve se doima skladnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
"Optimiziranje razine osvjetljenja za dostupno svjetlo", taj slajder mi stoji na pola? Jel to cucla bateriju ili sta... da ga pomaknem sve do kraja? Kako vama stoji...
Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
"Optimiziranje razine osvjetljenja za dostupno svjetlo", taj slajder mi stoji na pola? Jel to cucla bateriju ili sta... da ga pomaknem sve do kraja? Kako vama stoji...
Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jukiii kaže...

Isključi auto brightness.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
13 godina
Cromaki kaže...
jukiii kaže...

Isključi auto brightness.

Zašto bi to isključio?

13 godina
cshadow kaže...

Zašto bi to isključio?

Često zna biti uzrok za povećanom potrošnjom baterije jer se non-stop oslanja na senzor kako bi otkrio odgovarajući brightness.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

kad ce eu 6.6.24 ili koji vec? ima par bugova u galeriji pa ce valjda to rijesit

HŽV

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
V 7.5.1.0 LAICNDE.

Došla mi obavijest za update

Ne mogu nac jeli ovo China stable ili je napokon dosa Global stable

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tvpronlem kaže...
V 7.5.1.0 LAICNDE.

Došla mi obavijest za update

Ne mogu nac jeli ovo China stable ili je napokon dosa Global stable

China stable. To mozes viditi po 4 i 5 slovo gdje pise CN, ako je global stable na tim mjestima piše MI

9 godina
protjeran
Šteta....ponuda sam se globalu
Nekako imam osjećaj da neće niti doc za redmi3....
13 godina
Tvpronlem kaže...

Global ROM dolazi za svaki device osim nekoliko specificnih koji nisu releasani na globalnom trzistu.

9 godina
Cromaki kaže...
Tvpronlem kaže...

Global ROM dolazi za svaki device osim nekoliko specificnih koji nisu releasani na globalnom trzistu.

jeli to slucaj za redmi 3 pro?

13 godina
sporttest kaže...

jeli to slucaj za redmi 3 pro?

Redmi 3 još neko vrijeme neće imati official Global ROM dok ae ne riješe specifične stvari.

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav !

Imam redmi 3 pro MIUI 7.3 stable i prije mjesec dana sam poslao sms za otkljucavanje bootloadera, jos nista. Da pokusam otkljucat iako nisam dobio kod ?

0 0 hvala 0
13 godina
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Imam redmi 3 pro MIUI 7.3 stable i prije mjesec dana sam poslao sms za otkljucavanje bootloadera, jos nista. Da pokusam otkljucat iako nisam dobio kod ?

Ako nisi dobio unlock code u roku 14 dana, javi se ovdje sa svojim Mi account ID:

http://en.miui.com/type-64-717.html

13 godina
Xiaomi Redmi 3

Ne znam koja ima je shema s tim zahtjevom za unlock i čekanjem, npr. ja nisam uopće trebao zahtjev, odmah mi je dozvolio unlock i to na stock kineskom ROM-u. Na webu mi se niti nije otvarala ona stranica sa zahtjevom, čim bi se ulogirao, odmah je došao link za download unlock toola.

Možda ima kakve veze sa MI accountom koji sam imao već od ranije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mrcina2102 kaže...

Pozdrav svima!

Puno hvala unaprijed 

Točno isti problem imam i ja.

Jel može netko pomoći? Ono s otključavanjem bootloadera i instaliravanjem novog roma je za mene prekomplicirano, ovo mi je prvi smartphone, a treba mi play store.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2016 17:12 (Glaciax).
9 godina
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav momci :)

di je najjeftinije uzeti Redmi 3 pro,malo sam usporedio sa par nekakvih stranica najjeftnije je jos na honorbuy,ali nez kolko je stranica provjerena..

Hvala lipo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlaYBoYcro kaže...

Pozdrav momci :)

di je najjeftinije uzeti Redmi 3 pro,malo sam usporedio sa par nekakvih stranica najjeftnije je jos na honorbuy,ali nez kolko je stranica provjerena..

Hvala lipo

Stranica je provjerena ali sigurno nije najjeftinija. Pretpostavljam da nisi pogledao shipping. Top One je najjeftiniji, a također je opcija i .xiaomiforsale koji su malo skuplji, ali navodno imaju servis u europi.

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Hoće li biti global roma za redmi 3 pro?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Kupio sam mobitel preko xiaomi for sale i ne radi. Naime ne očitava mi sim karticu. Prijavio sam se za unlock bootloadera i sad čekam to da flasham novi rom koji ce valjda to popraviti.

Ako je netko imao sličan problem jel našao neke rješenje? Ono što sam pročitao online ne radi jer mi u sim card managment kartica stoji off i nikako ne mogu "povući" na on. A vidim da ju je očitao i sve(ono prikazuje ju kao tmobile pod sim card name). Inače na njemu je  MIUI 7.1.2.0 (LHPCNCK).

Slike UI sim kartice, verzije mui i tako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 11:53 (udarnik60).

0 0 hvala 0
17 godina
Jesi probo neku drugu karticu?
Mozda si je krivo stavi?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Jesi probo neku drugu karticu?
Mozda si je krivo stavi?

Ma jasno. Probao i drugog operatera, probao i na dialer *#*#MIUI*#*# i onda sve one testove izvrstit. I kažem mi sim active ali u romu nije. Stavili su u trgovini krivi rom jer onako što mi se čini da je za redmi 3 a ne pro jer ne mogu naći za finerprint nigdje opcije. Čekam da mi unlockaju bootloader.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Moji dojmovi nakon tjedan dana PRO verzija:

mobitel je za tu cijenu predobar (kupljen na TopOne).  Za sada sve radi glatko, senzor otiska prsta je brz (iako ponekad nije htio otključati, nije prepoznao prst a trebao je), kamera pristojna. 

Nisam siguran koji softver imam gore, ali pošto je došlo na hrvatskom očito nije originalna verzija.

Baterija bez problema dva dana uz sinkronizaciju 2 maila, FB, messenger, WhatsApp, Viber, Snapchat, Gmail su stalno upaljeni u pozadini. 

Ne radi najbolje s BonBon mrežom. Poslao sam zahtjev za otključavanje BLa, ali nije mi htio doći SMS. Poslao zahtjev preko Vipa, SMS došao odmah, sad čekam 2 tjedna da mi odobre zahtjev. Ako ću ići otključavati, pretpostavljam da trebam s Vip karticom?

Također mi se pojavljuje obavijest da kartica nije aktivirana, stisnem da se aktivira ali ništa, pokušava ali nejde.

Dva puta sam imao problem s Googleom, nije me htjelo prijaviti na Google servise, kod logina bi se ili skršilo ili sinkronizacija nebi uspjela. Kao posljedica nije radio Gmail, Play store, kalendar... Trenutno radi nakon što sam restartao mobitel.

Da li bi bolje radilo na originalnoj verziji softvera?

Evo i slika: http://imgur.com/a/xOSqv

0 0 hvala 0
10 godina

Telefon mi je na 7.3.2, otključan bootloader i instaliran TWRP. Kako da uradim update na 7.5.1 bez gubitka podataka? Updater skine update, restartuje telefon i javi "update failed" I predloži skidanje full ROM.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 6:59 (LunKraljPonoci).
10 godina
Rekao sam updateru neka skine Full ROM, uradio update i ponovo instalirao TWRP i Root.
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ovo je gore od odrona elephona. to sam uspio rootat i flashat rom za 20min. Uglavnom prijavio sam se za unlock bootloadera i odoborili su mi. Skinio MiUnlock tools i sad mi baca error "Current account is different from the acoount info on the device". I sad moram flashat bez unlocka...

EDIT:

Evo unlockao sam. Stavio gore zadnji china dev reseto pc i onda ga je napokon prepoznao. Ako netko bude morao prolaziti isti proces pratio sam ovaj guide.

BTW na xiaomiforsale su znatno pale cijene, ali i poskupila poštarina.

EDIT2:

Uspješno sam obavio sve peripetije sa pro modelom i sada vrti MIUI 8 by xiaomi.eu 6.6.18 Beta, Andriod 5.1.1 LMY47V. Radi kao urica zasada. Sutra mogu detaljnije napisati kako i što sam točno radio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 18:47 (udarnik60).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice