Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 411.158
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Evo kako izgleda potrošnja danas.

Nisam igrao igre osim crossy road desetak minuta.

Second space i kloniranje aplikacija nisam još koristio, ali moglo bi i to biti fora. Pogotovo ako koristite dva broja pa želite odvojiti messengere za svaki broj posebno. Zapravo izbornik čak i nudi whatsapp za kloniranje. Zgodno ako netko želi odvojiti privatni broj i profil od službenog (ili onog za khm... kurvanje) a i second space bi tu mogao dobro doći. Naravno ako se bavite takvim aktivnostima😉 (poslovnim naravno)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nije mi poslao sliku pa evo ispravak

0 0 hvala 0
9 godina
jozak kaže...
Evo kako izgleda potrošnja danas.

Nisam igrao igre osim crossy road desetak minuta.

Second space i kloniranje aplikacija nisam još koristio, ali moglo bi i to biti fora. Pogotovo ako koristite dva broja pa želite odvojiti messengere za svaki broj posebno. Zapravo izbornik čak i nudi whatsapp za kloniranje. Zgodno ako netko želi odvojiti privatni broj i profil od službenog (ili onog za khm... kurvanje) a i second space bi tu mogao dobro doći. Naravno ako se bavite takvim aktivnostima😉 (poslovnim naravno)

skuzaj nisam bas zadnjih dana pratia temu
koji si to rom stavia pa imas kloniranje?

16 godina
neaktivan
Novi 6.6.17 miui 8 od xiaomi.eu

U međuvremenu xiaomi.eu su napravili reupload ROM-ova, pa sad imaju u sebi stari kalkulator od miui 7 dok novi ne bude spreman. Ako kome šta znači ili ne može živjeti bez njega.

Nedostaje još jedna aplikacija koju ionako ja nisam koristio. Mi Remote je isto zaboravljen/izostavljen. Osobno koristim Peel Smart Remote koji je meni bolji i podržava više uređaja.

Još jedna super stvar na miui 8 je snimanje produženog screen shota. Hoćete nekome poslati screen shot stranice, recimo nekakav recept, ili dugački popis, pa ste trebali napraviti nekoliko screen shotova jer ne možete obuhvatiti stranicu od jednom, sad napravite ss i samo ga produžite. Da skratim, dolje su dva screen shota. Jedan je normalan, drugi je produžen.

Sve u svemu, ok je ovaj miui 8. Meni malo ružan, ali ok. Za prvu javnu betu, poprilično dobro. Mislim na redmi 3 naravno, ne znam za druge uređaje.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

http://en.miui.com/thread-200858-1-1.html

je ovo dobar tutorial za unlock bootloadera?

mislim to stavit u prvi post da ljudi ne pitaju stalno, ako netko ima neki bolji ili na hrvatskom nek posalje link tu ili u pm da se to slozi lijepo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ljudi pomagajte..imam problem. Htio sam sa xiaomi.eu vratiti na developer rom preko on "updater" aplikacije, zatim mi se restartao mob i dode do Mi logo i dalje ne ide..jedino mogu uci u fastboot mode..u recovery ne mogu jer opet se restarta i dode do Mi logo i dalje ne ide..i svakih 10 sekundi se sam od sebe restarta. sto da radim ?

kad spojim mob na laptop preko usb uopce mi ga ne ucita tamo pod "devices"

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bas i ne radi taj dugacki screenshot,na operi, defaultnom browseru itd..
14 godina
Foz-matija kaže...
Bas i ne radi taj dugacki screenshot,na operi, defaultnom browseru itd..

Sve normalno radi...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
Do opere je..ne dozvoljava skrolat..

Sad radi na defaultnom, a na googlu i mozilli nisam probal
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

nikako i nikako nece, uvik isti error baca

HŽV

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

probaj promijeniti  MI flash ima noviji, i pazi je li zip. ili tgz file

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 21:39 (raza).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

pomogla je nova verzija, fala puno

HŽV

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

ljudi tko jos nije vidio izasao je i 3s model koji dolazi u dvije verzije (2g,3gb) pa pogledajte malo na netu, inace na oppomartu verzija sa 2gb kosta 119 dolara

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

evo ljudi ja nasao jednu jako dobru stranicu za flashanje roma pa evo podijelit cu vam tu link gdje je sve fino objasnjeno korak po korak da nema zabune stranica je na francuskom al upalite google translate puknete na engleski i nema problema nikakvih

http://forum.frandroid.com/topic/242709-redmi-3pro-ido-tutos-bootloader-rom-twrp-root-astuces/

uglavnom sve poskidate sto vam se kaze na ovoj stranici i samo pratite korake vrlo jednostavno uglavnom sa skidanjem i instaliranjem sveukupno nekih 2-sata unlokanje bootloadera stavljanje china dev pa onda instaliranje preko twrpa stable eu rom i nakon toga rootao mob i google play savrseno radi poinstalirao sve aplikacije super stvarno sve objasnjeno cak puno puno bolje nego ono sa en mui foruma :)

pa eto ljudi sretno s unlokanjem instaliranjem eu rom-a

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 20:58 (marac1988).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Da li je ovo dovoljna provjera da je bootloader unlockan?

C:\Users\CS\Desktop\Unlock\MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en>fastboot oem device-info
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: false
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.031s]
finished. total time: 0.031s

C:\Users\CS\Desktop\Unlock\MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en>

Jučer mi došao redmi 3 pro, ulogirao se na MI account, pokrenuo onaj program za unlock, pratio upute i prošlo sve iz prve, nije tražio dozvolu, SMS, ništa.

Ako probam ponovno, javlja "No need to unlock".

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da,to je to

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 13:35 (raza).

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Super, idem odmah loto uplatiti :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi 3

dosao sam na ovaj mobitel sa iphone-a 5

i cini mi se da kamera  ima poprilicno los autofocus

ima kakvo rijesenje za to

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

jel se moze flashati novija verzija xiaomi.eu bez da se ista brise? recimo sad je izasa ovaj weekly 6.6.23 pa bi ga stavia da znan da ne moran opet posli sve aplikacije instalirat

HŽV

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ak imas miui7 i stavljas 8 moras sve ,a ak stavljas isti miui koji vec imas brises samo cache i dalvink
14 godina
neaktivan
Opet isto priko twrp ili? Znaci mogu bez straha da ce mi se nesto izbrisat?
HŽV
9 godina
neaktivan
Da preko twrpa install/odaberes i kad zavrsi pita te dal oces obrisat cache i dalvink i samo swipas da obrise i onda restartas i pricekas i to je to sve je na mjestu
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Ako ima netko zadnji stable  EU ROM-om V7.3.1.0, kojom bojom bi ledica trebala svijetliti kod punjenja na redmi 3?

Na mojem  svijetli samo žuto, nažalost, odmah sam maknuo kineski stock rom pa nisam gledao da li je generalni problem ili samo na EU romu.

Na starijim modelima svijetlila je crveno do 50%, plavo do 80% i dalje zeleno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

zuto

HŽV

0 0 hvala 0
10 godina
Na kineskom 7.3.2 mijenja boju, crvena-zuta-zelena.

1 0 hvala 0
13 godina

koji rom dolazi na uređaju ako ga naručimiz xiomiforsale? punjač je eu?

15 godina
neaktivan
LittleM kaže...

Na mom je xiaomi.eu 7.1 | Stabilna 7.1.2.0. (LHPCNCK), nikakvog smeca ili kineskih aplikacija, google play radi uredno. Za sad nikakvih problema.

Punjac ti dode neki zamjenski EU da.

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
13 godina
neaktivan
LittleM kaže...

Ako netko zna koliko se čeka s xiamoiforsale? Budući da nemaju in stock nego je on the way?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3 PRO

Pozdrav, evo prvo da odmah napomenem da sam pročitao dva puta ovu temu već, i jednom onu na Telekinezi pa eto imam još par nekih pitanja pošto sam bio na ekskurziji sa Windows phoneom zadnje 3 god.

Imam Pro sa Top Onea, sa njihovim ROM-om, iako sam im rekao da mi ga ne stave bar 3 puta, al nema veze sad. Stavio bi china stable, pa koliko sam shvatio dosad, za to ne treba unlockati bootloader i ne bi trebalo biti nekih prevelikih problema, ili mislite da rađe imam otkljucan bootloader prije nego idem išta raditi? vec sam podnio zahtjev za unlock, sad samo cekam da se dogodi.

I kuzim da svi vecinom imaju xiaomi.eu, al da li postoji ikakva bitna razliku u odnosu njega i china stable osim što će ovaj imati hrv jezik? Također taj china stable ima OTA jednom mjesečno i to bi trebalo ići bez problema?

Prebacio bi se na Stable zasad jer u prva dva punjenja sam imao samo po 5h SOT-a, a sad mi je Android porasao na 60%, neznam zasto, bio je na 10-20% prvih par dana, pa da i ako napravim reset, da i dobijem nesto s time.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
China vjv ima kineske pizdarije a eu je cist
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice