Prvi je prodan iz razloga losih zvucnika, drugi ide natrag odkud je narucen. Mada taj problem je manje izrazen nego kod prvog uredjaja.
2x plavi primjerak no citam da su i druge boje pogodjene istim problemom.
Ne znam hoce li se to sredit updatom il ne ali vrlo vrlo lose za Xiaomi.
Htjet 999€ za takav poluproizvod je krajnje kriva politika, dosad sam rado kupovao Xiaomi i sve je bilo top, no brijem da se kvaliteta i kod njih spusta.
Zanima me kakav je feedback kod nas buduci da ce puno ljudi uzet mob kod raznih operatera jer su ga uglavnom svi youtuberi u nebesa digli recenzijama.
Xiaomi 15 ispada sada best buy i uredjaj bez mana uglavnom, ako nije zasran hyperos3 kako neki opet pisu da ne rade razne funkcije poput punjenja samo do 80% pa pregrijavanje uredjaja itd itd.
Sve u svemu pada Xiaomi preširoko su otišli sa paletom proizvoda a softver i mobilni uredjaji sve lošiji. Fokus ocito prebacen na aute - steta🤮
koliko budalaština u jednom postu, šteta što nije moguće lupiti TDx2 
moj dojam je da ti nisi kupio nikakav Xiaomi već da čitaš tuđe anegdote i pišeš pizdarije. anegdota ima svakakvih, evo recimo ja mogu sad gaditi iPhone jer https://www.reddit.com/r/spicypillows/comments/1kyci4c/my_iphone_13_battery_expanded_will_it_explode/ pa kad pogledaš komentare vidiš da ima dosta ljudi sa istim problemom. i što to znači? apsolutno ništa, normalno je da na desetke milijuna prodanih primjeraka ima i defektnih, a isto tako treba uzeti u obzir rukovanje s istim što niti jedan korisnik neće priznati. frend je ostavio mob u autu usred ljeta na suncu, unutra valjda +60 i što sad?
no da se vratimo na temu, nemam pojma što misliš pod "plavi primjerak", a ne gugla mi se, ali ti si se očito naguglao.
kvaliteta je kod Xiaomija uvijek vrlo visoka.
hyperos3 zasran? jesi li ti uopće koristio Xiaomi? ili samo čitaš što drugi pišu? ako je tako onda je sve jasno. uguglaj bilo što i naći ćeš upravo ono što guglaš.
potpuno beskorisno pisanje i navođenje tuđih anegdota.