Xiaomi 17 vanilla / pro / pro max

poruka: 6
|
čitano: 674
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

U zadnje vrijeme su mi svi ti mobiteli slični, svelo se sve prvenstveno na kamere. Međutim ovo što je Xiaomi napravio na Pro i Pro Max sa tim zadnjim ekranom je stvarno vrhunska demonstracija što se sve može. Ne znam jeste li vidjeli, ali dobro je prikazano u sljedećem video. Fascinantno. Čak i ako će samo dio od toga imati upotrebljivost u svakodnevnom korištenju opet nije za zanemariti.

1 0 hvala 0
1 dan

Apple je sa razlogom uzor Xiaomiju, pa nije ni čudno šta Xiaomi nazivaju "kineski Apple"

0 0 hvala 0
7 godina

Jako me zanima osnovni Xiaomi 17 model, istih dimenzija kao prijašnji Mi13/14/15 ali sa baterijom od 7000mAh za kinesko tržište. Ima li itko iskustva sa kupovinom sa trading Shenzhena, ali stock Xiaomi mobitela (china ROM?) navodno su sve mreže pokrivene, jedino me brine Google wallet i bankovne aplikacije kod nas lokalno.

0 0 hvala 0
1 dan
Re: Xiaomi 17 vanilla / pro / pro max
Jurica314 kaže...

Jako me zanima osnovni Xiaomi 17 model, istih dimenzija kao prijašnji Mi13/14/15 ali sa baterijom od 7000mAh za kinesko tržište. Ima li itko iskustva sa kupovinom sa trading Shenzhena, ali stock Xiaomi mobitela (china ROM?) navodno su sve mreže pokrivene, jedino me brine Google wallet i bankovne aplikacije kod nas lokalno.

Google Pay neċe raditi ako uzmeš kinesku verziju

7 godina

Hvala. Šteta, ali barem bi bankovne aplikacije trebale raditi? Ili ni one

0 0 hvala 0
1 dan
Re: Xiaomi 17 vanilla / pro / pro max
Jurica314 kaže...

Hvala. Šteta, ali barem bi bankovne aplikacije trebale raditi? Ili ni one

Bankovne aplikacije bi trebale raditi

1
Nova poruka