Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.273.822
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
rebelsy kaže...

Narucio prekjucer Xiaomi Mi Band 2 s aliexpressa za 17$, inace je na popustu 21$, ali daju onaj kupon od 4$ za nove korisnike...

Dali treba odabrati paket Mi band 2 + original charging cable + 2pcs protectiv screen film, ili se punjac dobije i u osnovnom paketu Mi band 2 + 2pcs branded screen protektor?

15 godina
neaktivan

Iskreno, nisam ni skuzio to. Ne znam, a ne moze se puniti ovim USB kabelom za mob sto imam?

Ako se ne dobije i ako se ne moze puniti s ovim kabelom, onda sam se malo zaletio...

btw. poslao sam sad poruku selleru pa cemo vidjeti sto ce odg

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 16:56 (rebelsy).
16 godina
rebelsy kaže...

Iskreno, nisam ni skuzio to. Ne znam, a ne moze se puniti ovim USB kabelom za mob sto imam?

Ako se ne dobije i ako se ne moze puniti s ovim kabelom, onda sam se malo zaletio...

Dobiješ kabel bez brige. Kad vam dođe, obavezno kupite Tools & Mi Band. Drastično povećava broj mogućnosti...

13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Punjac dolazi u osnovnom pakiranju te se nemoze puniti nikakvim drugim punjacem osim tim jer ima specifican prihvat.Cak ne pase niti od miband1.

Mozda oni nude u dodatnom paketu jos jedan punjac,vjerovatno duzi,jer ovaj orginalan je svega 10ak cm.

Moja preporuka je da to ne uzimate jer se vam taj "bundle" podici cijenu za par $ a sve skupa ne vrijedi niti 1$.

O tome sam pisao vec,selleri uglavnom nude nekakve bundle deal-ove gdje sa npr. silikonskom maskicom koja njih kosta 1 kn,podignu cijenu za 3-4 $ i tu imaju zaradu

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
16 godina
Icefox kaže...

Dali netko koristi bezicni mis, koji su dojmovi (ovaj sta ima bluetooth i wireless opciju)? Koristio bi ga za laksi rad i surfanje, nista posebno. Predlozite neku trgovinu sa dobrom ponudom.
Hvala

Itko?

10 godina
neaktivan

Ja ti imam Logitech Anywhere 2, izašala je nedavno i poboljšana verzija sa još duljim trajanjem baterije. Miš je oko 500kn, ako ti nije previše, imaš punjivu bateriju u njemu, jedno punjenje znači oko mjesec i pol korištenja mišem, puni se preko usb-a.

Od trgovina imaš Links, HGspot itd, hrpe modela... Bilo koji Logitech od 120kn pa na dalje ti je sasvim ok za tvoje potrebe.

16 godina
matrix777 kaže...

Ja ti imam Logitech Anywhere 2, izašala je nedavno i poboljšana verzija sa još duljim trajanjem baterije. Miš je oko 500kn, ako ti nije previše, imaš punjivu bateriju u njemu, jedno punjenje znači oko mjesec i pol korištenja mišem, puni se preko usb-a.

Od trgovina imaš Links, HGspot itd, hrpe modela... Bilo koji Logitech od 120kn pa na dalje ti je sasvim ok za tvoje potrebe.

500 kn mi je previše za sekundarni miš. ovaj Xiaomi mi je interesantan zbog dvostruke povezivosti, a posebno Bluetooth opcija zbog kojeg imam sve USB portove slobodne.

10 godina
neaktivan

Također i taj model Logitecha ima bluetooth. 

15 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Dobiješ kabel bez brige. Kad vam dođe, obavezno kupite Tools & Mi Band. Drastično povećava broj mogućnosti...

Hvala na info! A Mi Fit je nesto slicno? Samo vidim da ima losiju ocjenu...

14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Kaj kazete na Mi A1?

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

Hvala na info! A Mi Fit je nesto slicno? Samo vidim da ima losiju ocjenu...

Mi FIt je službena Xiaomi aplikacija, ali nema ni približno opcija kao Tools. Npr. Možeš za svaku aplikaciju podesiti obavijesti, ikone za obavijesti, kako da izgleda (npr. vrijeme, pošiljatelj, poruka) obavijest na ekranu, da ispiše poruku.... Mi Fit svejedno moraš imati instaliran da koristiš Tools.

15 godina
nixa2210 kaže...

Kakav je s mjerenjem kalorija,potrosnjom itd? Tj.podrzava li to?

da, udaljenost pređena, kalorije,  izgorena "mast" te ušteđeno gorivo :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
11 godina

Kakav je s mjerenjem kalorija,potrosnjom itd? Tj.podrzava li to?

Da, podrzava.

Meni je glupo sto kad sam namjestio aktivnost "voznja bickila" trazi me da zbog preciznosti mjerenja otkucaja srca drzim lijevu ruku u visini grudnog kosa. A kako onda misli da vozim, samo sa jednom rukom?!? :-)

15 godina
neaktivan

Pa i pise tamo negdje u uputama da se mjere otkucaji samo kad mirno stojis i ne mices se

10 godina
Htio bih naručiti Xiaomi notebook 13.... Znate li di ga mogu naručiti bez carine. Ima li itko tko ga je naručio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
rebelsy kaže...

Pa i pise tamo negdje u uputama da se mjere otkucaji samo kad mirno stojis i ne mices se

Ali bez otkucaja srca nije bas precizno mjerenje potrosnje kalorija na biciklu :-(

Meni je cijelo vrijeme mjerio otkucaje, a sad sto mi je ruka bila na dolje na rucici bicikla?!?

9 godina
neaktivan
TTTT kaže...

Kaj kazete na Mi A1?

pa po meni je bas novost u xiaomiju, android one, jeftin, dizajn...

nesto tipa kao moto g sa cistim androidom samo puno jeftinije

12 godina
floki26 kaže...

Evo konacno dosao red i na mene,da podjelim svoju kolekciju sa vama.Vec neko vrijeme to planiram i sada sam napokon pohvatao vremena pa sve skupio,poslikao i zakeljit cu ovdje 

Iako sam na "kinezima" jako dugo (cca 6 god),prvi xiaomi telefon je bio mi4 u 6mj 2015.Ali zapravo sve je pocelo u 3 mj 2015 kada sam nakon dugog traganja uspio doci do Xiaomi Tv2.To je moj prvi Xiaomi proizvod.

Danas kolekcija izgleda ovako:

-Xiaomi TV2 49"

-Xiaomi Mi6 4/64 (primarni)

-Xiaomi Mi4 3/16 (rezerva)

-Xiaomi Mi5 3/32 (zena)

-Xiaomi Mipad 2

-Miband 1 i Miband 2

-Amazfit (zena)

-Roidmi 2s -dva kom

-Bluetooth earpice 

-Xiaomi Wi-Fi router 

-Piston youth i hybrid (ove druge moram naci u nekoj od kutija)

-blustooth sport earphones (u dolasku)

-Yeelight white (2 kom)

-Philips bulb (2 kom)

-Xiaomi smart shoes 

-Xiaomi mouse

-Mi pen 

-Doctor B cetkice za zube 2 kom (2 kom jos podjeljene)

-ZMI rucnik (kaze zena:"savrsen")

-Xiaomi powerstrip (3+2 usb,sakiven iza telke)

-Xiaofang IP kamera

Uh,vjerovatno sam jos nesto i zaboravio ali uglavnom to je to....ZASADA.

U planu mi je jos nabaviti....SVE 

jel ti radi normalno ova xiaofang kamera? ja sam je mislio narucit ali sam procitao da radi samo u kini

13 godina
neaktivan
logi510 kaže...
floki26 kaže...

Evo konacno dosao red i na mene,da podjelim svoju kolekciju sa vama.Vec neko vrijeme to planiram i sada sam napokon pohvatao vremena pa sve skupio,poslikao i zakeljit cu ovdje 

Iako sam na "kinezima" jako dugo (cca 6 god),prvi xiaomi telefon je bio mi4 u 6mj 2015.Ali zapravo sve je pocelo u 3 mj 2015 kada sam nakon dugog traganja uspio doci do Xiaomi Tv2.To je moj prvi Xiaomi proizvod.

Danas kolekcija izgleda ovako:

-Xiaomi TV2 49"

-Xiaomi Mi6 4/64 (primarni)

-Xiaomi Mi4 3/16 (rezerva)

-Xiaomi Mi5 3/32 (zena)

-Xiaomi Mipad 2

-Miband 1 i Miband 2

-Amazfit (zena)

-Roidmi 2s -dva kom

-Bluetooth earpice 

-Xiaomi Wi-Fi router 

-Piston youth i hybrid (ove druge moram naci u nekoj od kutija)

-blustooth sport earphones (u dolasku)

-Yeelight white (2 kom)

-Philips bulb (2 kom)

-Xiaomi smart shoes 

-Xiaomi mouse

-Mi pen 

-Doctor B cetkice za zube 2 kom (2 kom jos podjeljene)

-ZMI rucnik (kaze zena:"savrsen")

-Xiaomi powerstrip (3+2 usb,sakiven iza telke)

-Xiaofang IP kamera

Uh,vjerovatno sam jos nesto i zaboravio ali uglavnom to je to....ZASADA.

U planu mi je jos nabaviti....SVE 

jel ti radi normalno ova xiaofang kamera? ja sam je mislio narucit ali sam procitao da radi samo u kini

Radi najnormalnije,stavis mi home na mainland China i sve ce raditi kako treba.Osim sto sam imao sitnih problema dok sam je upario ali proslo je nekako.

Evo vec neko vrijeme stoji doma i ceka smarthome kit pa da sve postavim

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
15 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Smanjite malo te citate imate opciju "odgovori" za to

btw. ovi s aliexpressa od kud sam narucio Mi Band 2 ga jos nisu poslali, a narucio sam prije 4 dana... kak je krenulo cini mi se da ni nece, sve sto mogu je produziti ovaj processing time, ali tako mogu onda u nedogled

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 17:22 (rebelsy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo da te ne citiram pa ti odgovaram

Processing time ti je nebitan,tj sluzi samo da bi te zastitio da ti se to vrijeme ne racuna pod delivery time.

Ponekad je razlog processing vremena sto mozda nemaju na lageru ali u ovom slucaju ti jos nije poslano iskljucivo iz razloga sto je "SALE" i imaju brdo narudzbi i ocito ne stignu sve na vrijeme.

Uzmi u obzir da je u zadnjih 10 dana bilo 3 tajfuna,sutra sljedi 4-ti i sve to utjece i na tvoj miband2

15 godina
neaktivan
floki26 kaže...

Processing time ti je nebitan,tj sluzi samo da bi te zastitio da ti se to vrijeme ne racuna pod delivery time.

Pa jel mi nije u interesu onda da mi se racuna pod delivery time? Posto onda nakon 60 dana mogu otvoriti dispute? Ovako ispada da odgadam to... a nije do mene, ja sam uredno platio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 19:48 (rebelsy).
13 godina
neaktivan
Malo strpljenja i bit ce sve ok...nekad posalju u roku par sati,nekad bude i par dana.Danas sam presao na 30tu stranicu kupovina na aliexpressu,sto znaci preko 300 kupovina i vise od 400 proizvoda i NIKADA se nije dogodilo da nije poslano
14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ja sam čekao 7 dana da mi pošalju telefon jer nisam imao "sreće" da ga imaju na lageru, ali kad je krenuo, stigao je za 7 dana....

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma imam ja strpljenja, ali glupo mi je bilo da sad propadne to, kad je vec bio taj sale i kad sam iskoristio taj kupon...

Meni je ovo bila prva kupovina, ali nadam se ne i posljednja

btw. poslano je

12 godina
Ha, ha, fora su mi ovi koji pet minuta nakon kupnje pišu po svim forumima da su kupili mob i čude se kak još nije stigao...
13 godina
neaktivan

Budimo objektivni i realni pa pripišimo to njegovom neiskustvu

I sam kaze da mu je to prva kupovina tako da ga na neki nacin treba i razumjeti.

14 godina
protjeran
Darko150 kaže...
Ha, ha, fora su mi ovi koji pet minuta nakon kupnje pišu po svim forumima da su kupili mob i čude se kak još nije stigao...

Možda su navikli na kupnju u dućanu ili iz hrvatskih web shopova.. Nego reci, kako to da si na temi o Xiaomi-ju. Valjda imaš nešto za podijeliti s nama?

8 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

MEETUP 

Pozdrav društvo,

Evo nas opet i ponovno o MEETUP-u ! ! !

Nazalost nasa ideja o prvom sluzbenom meetup-u nije najbolje prosla,te zbilja nemozemo reci da nismo iznenadeni rezultatima.

Zato Vas molimo da uhvatite vremena i volje,procitate ovaj post do kraja te nam u sto vecem mogucem broju iznesete svoje misljenje o istom.

Zanima nas gdje je nastao "problem" i cemu tako mali interes i potvrdeni dolasci.Je li problem u terminu,mjestu ili Vam se jednostavno ideja kao takva ne svida i MEETUP smatrate beskorisnim i nepotrebnim.

Kao sto smo vec napisali,spremni smo na svaku sugestiju,prijedlog,ideju a naravno i na kritiku.Zato "navalite",recite gdje je problem i kako ga ispraviti a mi cemo procitati svaki komentar te probati organizirati MEETUP sukladno Vasim misljenjima.

Hocemo li moci ugoditi svima?Naravno da ne,ali potrudit cemo se uskladiti i organizirati da svima pase.

Ono sto zelimo napomenuti je da ce do prvog MEETUP-a sigurno ubrzo doci.Hoce li biti sluzbeni ili nesluzbeni to ovisi o svima.

15ak forumasa je izrazilo zelju za sudjelovanjem,neki i potvrdili dolazak te se se MEETUP SIGURNO ODRZATI ! ! !

Hoce li nas biti 15 ili 45 to ovisi o Vama,ali odrzat ce se sigurno te cete i o tome biti adekvatno obavjesteni,i prije i nakon istoga.

Isto tako,svi koji ste sigurni da zelite doci,iako je uvijek moguce da iz raznih razloga otkazete sto cemo razumjeti,javite se na PM da mozemo naraviti okvirni broj ljudi za prvi NESLUZBENI MEETUP .

Vidimo se na MEETUP-u SIGURNO !!!

Mi Hrvatska

2 1 hvala 0
13 godina

Ja imam troje male djece, pa bi mi čak bilo teško pronaći vremena za meetup u Varaždinu, a kamoli u Zagrebu.

Evo, očit razlog, ali da ipak napišem, jer sam rekao da sam za takva okupljanja, a ja ne bi došao.

Ideje za meetup: organizatori pronađu čim više (neuobičajenih) Xiaomi proizvoda i obavezno ih sve spomenuti kod organizacije i poziva.

Organizirati nagradnu igru, tombolu, ili tak nešto, makar sa nekim sitnicom.

Napraviti stranicu, Facebook ili tako nešto, gdje će biti vrijeme, lokacija i opis. Po mogućnosti i slike organizatora. Čisto psihološki potez, da onim sramežljivima bude lakše.

Napisati čega ima, čega nema, što se plaća, što je besplatno (piće, hrana, parkiralište, sama lokacija...)

Što s ljudima koji nemaju prevoz, ako netko od organizatora ima veći auto, sam nek se ponuditi.

Otići van okvira ove teme. Pronaći druge Xiaomi teme i iz dozvolu moderatora i tamo staviti pozivnice i link na "mjesto okupljanja" (ova tema, Facebook,...)

Poziv na ostalim forumima koji se bave kineskim mobitelima.

Radio sam već nekoliko okupljanja sa svojim Battlefield klanom :D Od Vž, Zg pa do Splita, čak i do BiH, pa sam vidio što ide, a što ne.

To su bili ljudi koji se svaki dan čuju više puta, pa je bilo teško organizirati. A tek ovo...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice