XP i wireless AR5523

poruka: 1
|
čitano: 2.010
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
XP i wireless AR5523

Nije neki problem već znatiželja..Na brodskom IBM R59e(nije bitan laptop al) nema wierlessa pa sam uvalio stari Siemens(AR5523), radi bez frke. E, moram imat 2 particije i 2 OS, kad nisam na brodu uvijek neš krivo stisnu,da ne duljim, ne da im se savladat osnove pa sam to tako riješio- kad zbrljate, pređi na drugi OS i ne diraj ništa dok ne dođem. Interesantno je šta na jednom XP adapter normalno radi bez Gigaset adaptera,samo s AR5523 driverom, a na drugom mora pokrenut prateći Gigaset USB adapter (one đinđe šta dolaze s instalaciskim CD,hostove,sličice u taskbaru,etc). Probao sam deinstall i onda install samo AR5523 driver al onda uopće ne radi. Mislim da sam tokom instalacije XP na jednom OS pustio da sam izabere wireless driver s CD unutra a na drugom pokrenuo setup s Siemens CD-a, ne sjećem se zasigurno..Ponavljam, nije problem sve radi već dugo, samo znatiželja.

EDIT: mora bit XP, stari je laptop i Navigo program ne radi na Win7 

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED like there is NO BANDWITH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice