XP, Vista ili 7 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.658
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
XP, Vista ili 7

Pozz ekipa.

Ovako, komp je poceo polako da gubi na brzini a odavno se nije rusio sistem tako da vidim da je ocigledno vrijeme za to. Na XP - u sam otkako se pojavio ( lol ) pa me interesuje da li cu osjetiti neke razlike u performansama ako instaliram Vistu ili Win7, ili cu samo dobiti ljepsi vizualni izgled ? Fakat mi se ne daju citati neke fanboy rasprave, nego trebam onako objektivan pogled na stvari.

Inace, konfa mi je iduca Maticna Gigabyte G31M - ES2L, Core2Duo E4600 @ 2.4 Ghz, EVGA Nvidia 8800gt 512 MB, 4GB Kingston RAM DDR II @ 800Mhz.

Dakle, sta da radim, da se drzim i dalje XP - a ili da idem korak dalje ?

Mislim, svakako cu morati mijenjati kompletnu konfiguraciju kad dodju naslovi tipa BF3 i Skyrim koji nece imati support za XP ali do tad ima par mjeseci, a par mjeseci je puno za nekoga ko svakodnevno provodi dobar dio vremena za kompom. Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XP, Vista ili 7

Windows 7 64 bitna bi bila odlična za tebe.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: XP, Vista ili 7

stavi 7 64-bit

dovoljno je "jak" komp da radi sedmica bez problema, a 64-bitni sustav da možeš iskoristit svih 4gb ram-a

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
14 godina
neaktivan
Re: XP, Vista ili 7

Znam da mi je ovaj 1 GB RAM - a visak na XP - u, tj. da je neiskoristen ali ima li jos nesto sto bi me moglo zanimati na Win7 ili joj je to jedina prednost ? :/

17 godina
neaktivan
XP, Vista ili 7
World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice