Windowsi- instalacija sinonima za talijanski jezik

poruka: 6
|
čitano: 1.479
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Vidim da tu ima puno vještih kompjuteraša, pa se nadam da ću naći rješenje za moj problem.

Naime, nakon popravka mog kompjutera (windowsXP, 2003), dogodile su se neke neželjene promjene. Radi se o slijedećem: Kad sam, prije popravka, pisao neki tekst na talijanskom, engleskom ili francuskom jeziku pa kad bih kliknuo desnim klikom miša na napisanu riječ, prikazali su mi se brojni sinonimi za tu riječ. To je ostalo i dobro funkcionira i sada za engleski i talijanski jezik. Nažalost ta se opcija izgubila za talijanski. Molim vas da me uputite kao to urediti. Napominjem da je moje znanje iz informatike (PC) vrlo skromno. 

Unaprijed se zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windowsi- instalacija sinonima za talijanski j
pricalo kaže...
erratum

Vidim da tu ima puno vještih kompjuteraša, pa se nadam da ću naći rješenje za svoj problem.

Naime, nakon popravka mog kompjutera (windowsXP, 2003), dogodile su se neke neželjene promjene. Radi se o slijedećem: Kad sam, prije popravka, pisao neki tekst na talijanskom, engleskom ili francuskom jeziku pa kad bih kliknuo desnim klikom miša na napisanu riječ, prikazali su mi se brojni sinonimi za tu riječ. To je ostalo i dobro funkcionira i sada za engleski i francuski jezik. Nažalost ta se opcija izgubila za talijanski. Molim vas da me uputite kao to urediti. Napominjem da je moje znanje iz informatike (PC) vrlo skromno. 

Unaprijed se zahvaljujem.

15 godina

Vjerojatno govoriš o office-u i to vjerojatno Word. Trebaš lijepo instalirati i riječnike za ostale jezike, neznam koju verziju imaš ali potraži negdje pod Laguage.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala Mario. Pokušat ću.

13 godina
neaktivan

EUREKA ! Još jedanput ti hvala Mario. Uspio sam, bilo je lakše nego što sam mislio.

Grazie e auguri!

15 godina
pricalo kaže...

EUREKA ! Još jedanput ti hvala Mario. Uspio sam, bilo je lakše nego što sam mislio.

Grazie e auguri!

Drago mi je da si uspio.

Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice