Instalirala sam win 7 jučer, i instalacija je prošla kako treba.I sad kad otvorim windows update ne radi mi.Znači kad stistem na Control panel pokaže mi samo da windows update ne radi i da trebam restartat PC.Nakon restarata opet je isto(piše da treba restartat windowse)Može pomoč
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
klikni start pa run, pa upiši services.msc Kad ti se otvori prozor sa servisima pogledaj dolje pod windows update da li je pod status: started i pod startup type: Automatic (Delayed start)
Ako već je tako probaj desni klik pod status, na started pa klikni restart. Ako to ne pomogne probat ćemo neš drugo.
klikni start pa run, pa upiši services.msc Kad ti se otvori prozor sa servisima pogledaj dolje pod windows update da li je pod status: started i pod startup type: Automatic (Delayed start)
Ako već je tako probaj desni klik pod status, na started pa klikni restart. Ako to ne pomogne probat ćemo neš drugo.
Napravila sam tako, i ništa opet je isto
Klikni na ovo "Check for updates", windowsi poslije instalacije moraju skinuti prvi update , tako da bi kasnije radili automatski.
Ili idi na Change settings i postavi na jednu od ovih opcija ka na slici (u tvom slučaju automatic update)
Probala sam to več ali opet isto ne radi
Jesi kliknula na gumb "Check for updates"?
Jesi kliknula na gumb "Check for updates"?
Jesam žensko ali nisam toliko glupa ;)
I šta kaže kad to stisneš? Neki error? :)
Reci koji su windowsi? Oriđiđi ili?

Reci koji su windowsi? Oriđiđi ili?
Jogurt