Windows XP - zabrana pisanja po disku i...

poruka: 10
|
čitano: 3.017
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows XP - zabrana pisanja po disku i...

Dakle kako u xp-u korisniku zabraniti pisanje po disku, i kako mu zabranit izvršavanje exe fajla koji nije instaliran?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Windows XP - zabrana pisanja po disku i...
Zvjerkan kaže...

Dakle kako u xp-u korisniku zabraniti pisanje po disku, i kako mu zabranit izvršavanje exe fajla koji nije instaliran?

Hmm moram priznati da bas i ne kuzim pitanje,ali kao da naslucujem da je rijec o klincu koji napravi dar-mar kompu!?

Ako je tako,onda preporucujem nesto sasvim drugacije ali efikasnije i poucnije:

Deep freeze program koji komp vraca u prvobitno stanje nakon svakoga restarta,tj u stanje od kada se "freezira" komp.

Klinjo moze raditi sve i svasta na kompu,no on ce uvjek nakon restarta biti vracen u prvobitno stanje,nesto poput puno zesceg sistem restorea!

Eto nadam se da sam barem malo pomogao!

i sinoć sam na stojećki dvije u birtiji popio rakije
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
Zvjerkan kaže...

Hmm moram priznati da bas i ne kuzim pitanje,ali kao da naslucujem da je rijec o klincu koji napravi dar-mar kompu!?

Ako je tako,onda preporucujem nesto sasvim drugacije ali efikasnije i poucnije:

Deep freeze program koji komp vraca u prvobitno stanje nakon svakoga restarta,tj u stanje od kada se "freezira" komp.

Klinjo moze raditi sve i svasta na kompu,no on ce uvjek nakon restarta biti vracen u prvobitno stanje,nesto poput puno zesceg sistem restorea!

Eto nadam se da sam barem malo pomogao!

jesi, znam za prog, al velik mi je kako da ga uguram u lijent koji ima 70 mb slobdno, jer je na njemu lagana verzija xp-a, a ucenici šk. pune disk nenormalno, moram uvjek pokrenut disc clean, da pobiršem nabacano... ovo mi je odbara opcija samo ima li nešto što je npr instalirano 30 mb? {#}

edit, stat če, ipak je malen, ja se onda preračuno, no, još me jedno zanima?, s čime najbolje očistit računalo da ostane prostora nakon neta, i downloada?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 22:24 (Zvjerkan).
14 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

jesi, znam za prog, al velik mi je kako da ga uguram u lijent koji ima 70 mb slobdno, jer je na njemu lagana verzija xp-a, a ucenici šk. pune disk nenormalno, moram uvjek pokrenut disc clean, da pobiršem nabacano... ovo mi je odbara opcija samo ima li nešto što je npr instalirano 30 mb? {#}

Deep freeze velik-hmmmm.

Necu ga instalirati,ali zakolji me ako je veci od 20 mb

14 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

edit, stat če, ipak je malen, ja se onda preračuno, no, još me jedno zanima?, s čime najbolje očistit računalo da ostane prostora nakon neta, i downloada?

CC cleaner

Sorry sto nisam skontao edit!

Evo moga edita sada:

Vjerovatno ti je i CC cleaner velik,zato ovako deri:

Ocistis sve ili Win alatom za ciscenje ili CC cleanerom,rokni defragmaciju,deinstaliraj CC cleaner i pukni Deep freeze.

Deep freeze ce ti "cistiti" komp,vracajuci ga u frizirano stanje,kada je vec bio ociscen!

Znaj da je koliko dobar,toliko je i "gadan" jer stvarno vraca sve i pain in the ass ga je deinstalirati,zato odmah tip:

DEINSTALACIJU DEEP FREEZA VRSIS "INSTALACIJOM" ISTOGA,tj-pokrenes ponovno install i odaberes opciju uninstall-SAMO TAKO NIKAKO DRUGACIJE!

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 22:35 (Godfahter).
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
Zvjerkan kaže...

CC cleaner

Sorry sto nisam skontao edit!

trebalo bi mi nešto portabilno, no postoji li nešto što če zabranit pokretanje .exe fajlova osim onih koji se trenutno nalaze?

14 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

trebalo bi mi nešto portabilno, no postoji li nešto što če zabranit pokretanje .exe fajlova osim onih koji se trenutno nalaze?

Wise disc cleaner-ima portable free verzija {#}

Net nanny-ogranicava net,isto to sve mozes i sa antivirusnim programom.

Napravi za klince accaunt kojime ogranicavas administartorska prava!

15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
Zvjerkan kaže...

to jesam već, oni imaju ovlasti gosta, i ja našo na stranicama ccleanera ccleaner portable i glary isto tako, to ok?

inače i ja sam klinac koji tamo ide u šk.. sam ja sređujem učionicu, napokon imam seve admin ovlasti, i ulaze u msdc :D

14 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...
Godfahter kaže...

to jesam već, oni imaju ovlasti gosta, i ja našo na stranicama ccleanera ccleaner portable i glary isto tako, to ok?

inače i ja sam klinac koji tamo ide u šk.. sam ja sređujem učionicu, napokon imam seve admin ovlasti, i ulaze u msdc :D

Da to je ok!

Samo ti si odvoji malo vremena i pocisti,defragmiraj,instaliraj i deinstaliraj sve sto trebas.

Kada je sve onako kako zelis-instaliraj Deep freeze i to je to!

Sta te briga sta ce oni instalirati,brisati,kopirati ili sta vec,Deep freeze ce uvjek vracati na staro,nece trebati ni ciscenje ni defragmacija,nemas frke!

15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
Zvjerkan kaže...

meni nebi trebalo ograničenje neta to server vrši :D meni treba da na klijentima nemogu pokrenut što hoće dok nuisu konektirani u remote:D..

edit.. ali ophcracka se bojim može se pokrenut u portabilnom obliku i onda doznat admina :S ovo sve ok.. windowsi su instalirani u petak tako da moruaju bit ok?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 23:12 (Zvjerkan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice