Pozz ekipa ovako treba mi pomoć imam problem sa Windows-om XP Professional Edition 32bit instalirao sam i nije mi javljao nikakvu grešku tokom instalacije već je stvar recimo kad hoću da pokrenem interent explore,bilo kakav setup išta drugo javlja mi grešku kao da kliknem OK da ugasim aplikaciju neki kod javlja a ja neznam zbog čega se to dešava,to sam radio na laptopu Dell Studio 1555 i imam dvije particije na jednoj je WIndows 7 Ultimate 32bit a na drugoj ovaj windows evo stavit ću sliku,i izvinjavam se moderatorima ako već ima ovakva tema ako ima neka mi kažu gdje da nađem na forumu odgovor,ako mi netko može reži u čemu je stvar ili u čemu sam pogrješio?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ekipa ovako treba mi pomoć imam problem sa Windows-om XP Professional Edition 32bit instalirao sam i nije mi javljao nikakvu grešku tokom instalacije već je stvar recimo kad hoću da pokrenem interent explore,bilo kakav setup išta drugo javlja mi grešku kao da kliknem OK da ugasim aplikaciju neki kod javlja a ja neznam zbog čega se to dešava,to sam radio na laptopu Dell Studio 1555 i imam dvije particije na jednoj je WIndows 7 Ultimate 32bit a na drugoj ovaj windows evo stavit ću sliku,i izvinjavam se moderatorima ako već ima ovakva tema ako ima neka mi kažu gdje da nađem na forumu odgovor,ako mi netko može reži u čemu je stvar ili u čemu sam pogrješio?
jesi li formatirao tu particiju prije nego si digao windowse gore??
jesi li formatirao tu particiju prije nego si digao windowse gore??
Prvo sam instalirao Windows XP i razdjeli sam hard disk na particije,ali pri tom sam samo kad sam instalirao windows XP napravio jednu particiju da iinstaliram taj OS a ovaj drugu particiju sam ostavio nisam napravio particiju i instalirao sam ga i vidio da radi da ga pokreće i onda sam ponovo resetovao laptop i instalirao windows 7 na tu drugu particiju završilo i onda mi se javlja ovo .
Imal ko još kakvu ideju ?
Ako googlaš "xp application failed to initialize 0x800", prva dva rezulatata se odnose na dell-ova računala i Windows Defender... Provjeri u kojem je statusu windows defender servis (mislim da mu je naziv WinDefend). Ako ga ne možeš zaustaviti/pokrenuti probaj ga deinstalirat, pa vidi rezultat.