Windows Vista aktivacija,problem

poruka: 5
|
čitano: 3.005
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav,imam Vistu Ultimate Retail danas sam je instalirao i  na samom pocetku instalacije  mi je ponudilo da ukucam key na opciji automatically activate when i`m online i ima kvacica da se oznaci,preskocio sam taj korak i mislio je  aktivirat nakon instalacije,dovrsio instalaciju pokusao aktivirat i izbacuje mi error sa slike.Ponovo formatiram hdd i sad ukucavam key s kutije na opciji aut. aktivacije online na pocetku instalacije i sad mi u cp tamo pise 3 dana do autom.aktivacije.Jel to tako treba ili nesto nije uredu s licencom?Molim pomoc ako neko zna u cemu je problem?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows Vista aktivacija,problem
kontaktiraj Microsoft
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan
Re: Windows Vista aktivacija,problem
error_666 kaže...

Pozdrav,imam Vistu Ultimate Retail danas sam je instalirao i  na samom pocetku instalacije  mi je ponudilo da ukucam key na opciji automatically activate when i`m online i ima kvacica da se oznaci,preskocio sam taj korak i mislio je  aktivirat nakon instalacije,dovrsio instalaciju pokusao aktivirat i izbacuje mi error sa slike.Ponovo formatiram hdd i sad ukucavam key s kutije na opciji aut. aktivacije online na pocetku instalacije i sad mi u cp tamo pise 3 dana do autom.aktivacije.Jel to tako treba ili nesto nije uredu s licencom?Molim pomoc ako neko zna u cemu je problem?Hvala

Prvo pitanje, dali si aktivirao isti key na drugo računalo pa ako jesu tad je nevažeća jer postoji pravilo " jedna licenca- jedno računalo"

Ako nisi, pri instalaciju Vista uneo key i nakon instalacije obično on piše koliko je ostao, a drugo aktivirat se mora kad ideš na internet jer se tad provjerava valjanost sustava pa onda potvdno dobiš da je aktiviran. 

Ako se dalje javlja error onda ponudi ono što piše da uneseš isti key aktivira se onlineom, jer postoje nekoliko opcije koje nudi aktivaciju.

13 godina

Rijesio sam problem,ukucao sam error u google i izbacilo mi je nekoliko mogucih uzroka i problem je bio u najbanalnijem.Vrijeme na pc-u se mora podudarat sa vremenom na windows serveru,a kod mene u BIOS-u 2008 god,prebacio na 2012 i aktivacija prosla iz prve.Tako da ako se nekome desi slicno to je razlog.Hvala svima na savjetima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slični Vista problem.

Na laptopu imam Vistu (laptop kupljen novi s Vistom),

sve radilo OK,

prije par dana windovsi kažu nemate ispravni key, unesite key s naljepnice.

Ja unesem, on kaže nije dobar... doduše naljepnica se malo pohabala, možda krivo vidim slova....

Ima ko ovakvih iskustava?

Kontaktirat ću MS, ali nisam doma pa mi se neda natezati s njima....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice