Windows reinstallacija pitanje

poruka: 5
|
čitano: 943
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows reinstallacija pitanje

uglavnom ostao sam na jednom hddu na kojem su mi windowsi i stvari i nemam nikakvu mogucnost te stvari prebaciti negdje drugdje a moram reinstallirati windowse jer se komp uzasno usporio. pa dakle pitanje je da li je kako moguce dignuti nove windowse a da se ne izgube stvari na tom hddu?

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows reinstallacija pitanje

Pa napravi si još jednu particiju i na tu particiju si prebaci te stvari i reinstaliraj windowse....

UP THE IRONS!!! \m/
16 godina
neaktivan

Normalno da je moguće ,pitanje je samo koliko je velik taj hdd i koliko particija imaš i koliko još slobodnog prostora ima na disku?

Ako imaš dovoljno prostora ,a samo jednu particiju ,skini neki partition manager (Easus ,Mini Tool PW ,itd) ,napravi još jednu particiju ,kopiraj sve bitno na nju i onda možeš napraviti clean install Windowsa.

Ako nemaš dovoljno prostora ,jedina opcija ostaje kopiranje na dvd-e.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan

jedna je particija na ovom hddu jer je taj prije samo za windowse koristio a drugi za sve ostalo.. a imam slobodnog prostora jos neih 70gb..

Semper *Phobos Crew* Fidelis
16 godina
neaktivan

Mislim da ti je 70 gb dovoljno. Napravi još jednu particiju ,koipraj sve bitno na nju - folder sa svojim dokumentima ,slikama ,muzikom.

Programe i igre tako i tako moraš instalirati iznova.

Pametno je sačuvati i profil iz Firefoxa ,ako ga imaš (ukucaj %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles)

,ako imaš Office trebaš .pst fileove (C:\Documents and Settings\User Profile\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook).

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice