Windows Geniue zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.213
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows Geniue

na kompu mi se pojavljuje da imam kopiju windowsa....pojavljuje mi se mali zuti prozor windows geniue....i rekao mi je frend da bi to trebal sredit...jer ce mi komp za neko vrijeme zablokat...dal se to moze nekako zaustavit...izbrisat??!!?? ili da instaliram na novo neke druge windowse??? molio bi hitno pomoc dok nije zablokao totalno

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows Geniue

Probaj ovo:

1. Lauch Windows Task Manager.
  2. End wgatray.exe process in Task Manager.
  3. Restart Windows XP in Safe Mode.
  4. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32. (ako ti se wgatray.exe ne da obrisati, koristi unlocker assistant ili nesto slicno ...)
  5. Lauch RegEdit.
  6. Browse to the following location:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
    Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
  7. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents
  8. Reboot Windows XP.

17 godina
neaktivan
Windows Geniue

to znači da imaš nelegalne windowse...kupi orginalne i stvar rješena

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Geniue

Imaš piratske viruse !

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!

0 0 hvala 0
17 godina
Windows Geniue

Mislim da ti neće zablokat. Nađi na internetu (upiši u google) wga remover i to bi ti trebalo odstraniti tu aplikaciju. A ako želiš alternativan put, onda nađu u Windows\system32 i tamo nađi neku datoteku koja se zove wgatray.exe , premjesti ju u neku drugu datoteku (desktop na primjer) i restartaj komp. Kada ponovo budeš ulazio u svoje ime ne bi više trebao to vidjeti i nakon što uđeš obriši tu datoteku.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 20:55 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Imaš piratske viruse !

Ti su garant neki opasni :D
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...
Verbatim kaže...

Imaš piratske viruse !

Pa znaš da je najbolji virus onaj crackirani Smijeh
Nema do dobrog cracka pa makar i virus crackirao.
To sigurno nema nitko Izlanuo se
E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan
Windows Geniue

molio bi najjednsotavniji nacin...jer sam kod frenda instalirao neke tam 65-te windowse(pržene) i rade bez beda(zj nema te poruke....)

naci da taj file kopiram u desktop i da resetiram komp

kopirajte si ovo u potpis....ako misliste....da bi vistu trebalo ukinut....i da je kingmax definintivno....best buy na trzistu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Maximus kaže...
Verbatim kaže...

Imaš piratske viruse !

Pa znaš da je najbolji virus onaj crackirani Smijeh
Nema do dobrog cracka pa makar i virus crackirao.
To sigurno nema nitko Izlanuo se
  Upravo sam tražio sličnu temu na forumu s ciljem postanja linka, izgleda da
je izbrisano jer je u pitanju M$. 

EDIT:
http://forum.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/problem-windowsima/10719.aspx?page=0&jumpto=135398&sort=asc&view=flat

Ovaj forum pun je tipova kao da su iz stripova! 

EDIT 2:
http://forum.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/genuine-microsoft-software/10880.aspx?page=0&jumpto=137666&sort=asc&view=flat

Rolleyes!!!   Rolleyes!!!   Rolleyes!!!  
mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 21:30 (Verbatim).
17 godina
neaktivan

Idi na ovaj link i skini .exe RemoverWGA i pokreni ga i restartaj komp i to je to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice