Windows Explorer has

poruka: 34
|
čitano: 7.026
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Windows Explorer has
total kaže...
EZY-E kaže...

1. log je ok , malwarea nema...preko ccleanera onemogući sve programe osim AV da se pokreću zajedno sa windowsima , restartiraj računalo pa javi kako je.

2.ona igrica koja ti je prouzročila probleme je još instalirana na računalu ?....izbriši je pa vidi kako će se ponašati računalo...

3.isto tako nebi bilo loše da proskeniraš računalo sa AVP tool

4.pronađi c:/windows/explorer.exe i uploadaj ga na jootis malware scan , mada sumnjam da će explorer.exe biti inficiran...ispočetka sam bio gotovo siguran da je neki rootkit u pitanju, sad sam mišljenja da je do igirca ili možda do emulatora...

kad ovo sve obavš, javi kako je

1. sve sam ih onemogucio osim AV-a i opet isto

2. nju sam zbrisao i opet isto

3. jos uvijek analizira... iako čisto sumnjam da je neki virus jer sam vec sa 2-3 AV-a analizirao

4. sve je u redu

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
16 godina
neaktivan
Re: Windows Explorer has
total kaže...
EZY-E kaže...

log je ok , malwarea nema...preko ccleanera onemogući sve programe osim AV da se pokreću zajedno sa windowsima , restartiraj računalo pa javi kako je.

ona igrica koja ti je prouzročila probleme je još instalirana na računalu ?....izbriši je pa vidi kako će se ponašati računalo...

isto tako nebi bilo loše da proskeniraš računalo sa AVP tool

pronađi c:/windows/explorer.exe i uploadaj ga na jootis malware scan , mada sumnjam da će explorer.exe biti inficiran...ispočetka sam bio gotovo siguran da je neki rootkit u pitanju, sad sam mišljenja da je do igirca ili možda do emulatora...

kad ovo sve obavš, javi kako je

Nemoguće da je minecraft problem, prvo što se on ne instalira, to su file-ovi koji se nalaze u application data folderu i shortcutom na desktopu se pali. Igra se također pogoni sa resursima računara, preko java-e... Također igra nema svoj registry tako da ona NIJE problem.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
protjeran
Windows Explorer has

Zna li netko rjesenje??

Poludit cuu

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows Explorer has

hahaha evo odjednom nestalo :D