Windows na Compaq Presario CQ62

poruka: 7
|
čitano: 2.583
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ne mogu nikako instalirati Windowse na laptop!!

Pokrene mi instalaciju, dođe do onog djela di moram izabrat na koju particiju ga želim stavit i tu mi se stalno pojavljuju problemi!

Evo sad mi kaže "windows can not be installed to this disk... hardware may not support booting to this disk.. ensure disk's controller is enabled in BIOS.." - nigdi u biosu nema ta opcija za Enable!!

Nekad počme instalacija ali mi kaže da ne može završit, izbaci mi neki error..

Jednom sam napravia instalaciju do kraja, uša u windowse i resetira mi se sam od sebe?!

Uglavnom, treba mi neko rješenje - kako da ovo instaliram?????????

0 0 hvala 0
16 godina

Pa dobro ljudi u čemu je problem, zar niko ne zna instalirat windowse???
Dajte bar neki savjet tipa "jel ti kompjuter uštekan u struju" ili "jesi li ubacio CD od windowsa" bar nešto....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows na Compaq Presario CQ62

Pogledaj jumpere na zadnjoj strani HDDa da nisu "ispremještani". Provjeri u BIOSu koji su boot uređaji postavljeni.

Pokušaj uštekati i izštekati HDD.Resetiraj BIOS tako da izvadiš i vratiš bateriju na matičnoj ploči (naravno svi kablovi moraju biti odpojeni od kućišta). Eto par stvari što možeš pokušati,

a isto tako pokušaj napisati i koje Windowse pokušavaš instalirati ;)

SilvioS, MSP Lead, Windows Desktop Experience MVP
16 godina

ma odnia sam smeće na servis pa neka se oni tamo misle šta je... Pitali su me u čemu je problem a ja se napravia glup pa sam reka "ne razumim vam se ja u struju, ja bi tija windowse"

Neka i ja jednom koristim tu garanciju :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da probaš linux?

the damt one
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pretpostavljam da pričaš o notebook-u. Ako ih nisi kupio sa njim neče ti ih oni staviti, osim ako ne platiš nekome off the record.

14 godina
neaktivan

Ako se ne varam on priča o notebook-u. pretpostavljam da u biosu mora samo prebaciti opciju za hard. Obzirom da ga nema kod sebe nije mu hitno. Moram pogledati u bios gdje je to.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice