Windows 8 i iTunesi

poruka: 19
|
čitano: 4.942
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
WinSmeće8 i iTunesi

Ovi Windodwsi 8 su takvo smeće da to jednostavno nije normalno. Počevši od prisilnog restarta u roku 15 minuta, do novog restarata nakon sat vremena od zadnjeg prisilnog restarta.

Najnoviji biser. Skinem iTunese za Win8 64 i Windoze su odlučile da se program ne može instalirati jer nije prikladan odnosno nije prava verzija.

E sad, vjerovati Applu koji kaže da je to verzija za Win8 64 ili nesposobnom Microsoftu.

Zadnji proizvod za koji sam Microsoftu dao novce. 

P.S. Još jedan smetlarski biser. Pokušavam otvoriti control panel. I što dobivam. Ništa. Prazni prozor. Pokušavam zatvoriti isti prazni control panel prozor. Naravno da ne reagira.  Smeće nad smećem.

3 13 hvala 0
13 godina
WinSmeće8 i iTunesi
ja sam instalirao win8pro 64bit i programčić classic shell.. imam najnormalniji start meni kao u 7ici i u bootu mi odmah preskače onaj metro..
sve radi na par računala isprobano..

http://www.classicshell.net/
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: WinSmeće8 i iTunesi

Start izbornik neću ni spominjati. Imam problem da Win8 64 ne želi instalirati verziju iTunesa za Win 8 64.

13 godina
WinSmeće8 i iTunesi

https://discussions.apple.com/thread/4533180?start=15&tstart=0

link sa kojeg sam ja skinuo

http://appldnld.apple.com/iTunes11/041-9796.20130220.XMmn7/iTunes64Setup.exe

ako ti ne radi onda reinstaliraj windowse, jer meni ovaj i tunes radi..

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:24 (ivanm75).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroDexter kaže...

Ovi Windodwsi 8 su takvo smeće da to jednostavno nije normalno. Počevši od prisilnog restarta u roku 15 minuta, do novog restarata nakon sat vremena od zadnjeg prisilnog restarta.

Najnoviji biser. Skinem iTunese za Win8 64 i Windoze su odlučile da se program ne može instalirati jer nije prikladan odnosno nije prava verzija.

E sad, vjerovati Applu koji kaže da je to verzija za Win8 64 ili nesposobnom Microsoftu.

Zadnji proizvod za koji sam Microsoftu dao novce. 

P.S. Još jedan smetlarski biser. Pokušavam otvoriti control panel. I što dobivam. Ništa. Prazni prozor. Pokušavam zatvoriti isti prazni control panel prozor. Naravno da ne reagira.  Smeće nad smećem.

Restart nakon updatea sistemskih fileova postoji na svim sistemima - i na Linuxu i na OS X-u. Ne bi vjeroval?! {#}

Upravo instalirani iTunes 11.02 na Windows 8 Pro.

Bez ikakvih problema.

Inače ,problemi sa Appleovim softverom za Windows postoje još od XP-a i nisu ništa čudno.

Uzet ću za primjer samo iTunes - na OS X-u radi ko vurica ,dok je na Windowsima bloatan ,spor i neće raditi bez sto nepotrebnih procesa u Task Manageru!!

Link

''Prazan'' Control Panel znači da imaš malo više problema od iTunesa!!

Da pogodim - upgrade sa Sedmice?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:45 (kizo2703).
13 godina
WinSmeće8 i iTunesi
i meni ovaj tren.. problem mu je sa windowsima a ne appleom..
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
WinSmeće8 i iTunesi

Nemam dobro misljenje o win8 ali o iTunesu imam puno gore.

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
Restart nakon updatea sistemskih fileova postoji na svim sistemima - i na Linuxu i na OS X-u. Ne bi vjeroval?! {#}

Upravo instalirani iTunes 11.02 na Windows 8 Pro.  Bez ikakvih problema.

Inače ,problemi sa Appleovim softverom za Windows postoje još od XP-a i nisu ništa čudno.

Uzet ću za primjer samo iTunes - na OS X-u radi ko vurica ,dok je na Windowsima bloatan ,spor i neće raditi bez sto nepotrebnih procesa u Task Manageru!!

Link

''Prazan'' Control Panel znači da imaš malo više problema od iTunesa!!

Da pogodim - upgrade sa Sedmice?

Nisi ništa pogodio.

1. Kao što sam napisao. Nije problem restart. Problem je što Windowsi daju točno 15 minuta i onda se restartaju prisilno. Što recimo da radiš nešto bitno. Jebe**h 15 minuta. WTF? A ono što me živcira je da nakon tog restarta traži još jedan restart. 

2. Nisi pogodio. Čista instalacija WIN8 na novi komp.

3. Na WinXP baš i nisam imao problema s iTunesima.

Nisam fan Apple. Nažalost imaju najbolje urađaje ali Microsoft je vrhunac smeća.

16 godina
protjeran
WinSmeće8 i iTunesi

Prije sat vremena sam krenuo sam restartom.

I tako jedno 60 minuta se vrti "Restarting". Na kraju više nisam imao živaca i samo ugasio.

Onda se kod podizanja updateao unutar par minuta.

Što se tiče iTunesa izgleda je ipak Apple kriw.

Na download stranici piše:

Download iTunes: iTunes 11.0.2 for Windows (64-bit)

A na dnu stranice je link "Get iTunes for Windows"

Očito su pomješali naslov sa file-om.

Kad sam kliknuo na "Get iTunes for Windows" i snimio file mogao sam instalirati.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

...

Ne bas sasvim tocno, restart na Linuxu samo i jedino u slucaju updatea kernela. U slucaju nekih drugih paketa, dovoljno je restartati samo te servise. ;)

Vjerojatno losa instalacija, mislim, ako je Control Panel prazan, to nikako ne znaci dobru stvar.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Vjerojatno losa instalacija, mislim, ako je Control Panel prazan, to nikako ne znaci dobru stvar.

Dobio nazad Control panel. Samo je trebalo restartati.  ;-)

16 godina
neaktivan
WinSmeće8 (i neznanje) i iTunesi
CroDexter kaže...

1. Kao što sam napisao. Nije problem restart. Problem je što Windowsi daju točno 15 minuta i onda se restartaju prisilno. Što recimo da radiš nešto bitno. Jebe**h 15 minuta. WTF? A ono što me živcira je da nakon tog restarta traži još jedan restart. 

2. Nisi pogodio. Čista instalacija WIN8 na novi komp.

3. Na WinXP baš i nisam imao problema s iTunesima.

Nisam fan Apple. Nažalost imaju najbolje urađaje ali Microsoft je vrhunac smeća.

1. Kak sad odjedamput nije problem restart? Uostalom ,lijepo ti sistem sam veli da imaš 15 minuta! Prema tome ,najpametnija stvar je ''svršit'' sa svim kaj radiš i sam napraviti restart.

Sačuva puno živaca i naknadnog vremena za vraćanje izgubljenih podataka.

2. Nešto defintivno nije kak treba - opisane probleme nisam dosad imal ni na jednom PC-u na koji sam stavljal Osmicu.

3. Ti si onda rijetka zvjerka ,a i ne radi se samo o XP-u ,nego Windowsima i Appleovom softveru općenito - otkad radim s njima ,neprestano se kolju ,na ovaj ili onaj način.

O svoj sili nepotrebnih stvari i servisa koji se instaliraju i onda bez ikakve potrebe startaju sa sistemom da ne govorim!

Nemoj se zaljubljivat ,jel bi se i na Macovima vrlo brzo razočaral u nešto - i to ti govorim iz iskustva. I tu ima pun klinac restartova ,pogotovo nakon kupnje ,kod updateova i uštimavanja.

Ajde ,barem se s tim (restartovima) situacija  poboljšala u Mountain Lionu.

Uostalom ,trenutno sam na Macu.

CroDexter kaže...

Prije sat vremena sam krenuo sam restartom.

I tako jedno 60 minuta se vrti "Restarting". Na kraju više nisam imao živaca i samo ugasio.

Onda se kod podizanja updateao unutar par minuta.

Kad sam kliknuo na "Get iTunes for Windows" i snimio file mogao sam instalirati.

Prekinul si update proces na silu i onda se čudiš?! LOL

Naravno ,prvo je trebalo gledati kaj se downloada! Bitno da je Microsoft kriv za sve!

1domagoj1 kaže...

Ne bas sasvim tocno, restart na Linuxu samo i jedino u slucaju updatea kernela. U slucaju nekih drugih paketa, dovoljno je restartati samo te servise. ;)

Naravno ,na to sam i mislil ,jel je i ovom slučaju ''problem'' update kernela!!

CroDexter kaže...

Dobio nazad Control panel. Samo je trebalo restartati.  ;-)

{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 20:04 (kizo2703).
16 godina
protjeran
Re: WinSmeće8 (i neznanje) i iTunesi
kizo2703 kaže.

Prekinul si update proces na silu i onda se čudiš?! LOL

Naravno ,prvo je trebalo gledati kaj se downloada! Bitno da je Microsoft kriv za sve!

Ajd mi sad objasni gdje sam to trebao gledati?

Fucking OS sat vremena na ekranu ima restarting bez da napiše bilo što dodatno.

To je tebi normalno?

14 godina
neaktivan
Windows 8 i iTunesi

Da li je u pitanju Lenovo?

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8 i iTunesi

Za usmrditi sistem s kvaziprogramom zvanim "ITunes" treba imati želudac ili nemati znanja!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroDexter kaže...

Ajd mi sad objasni gdje sam to trebao gledati?

To se odnosilo na iTunes!

Obično je prvi ponuđeni download za sistem na kojem jesi - meni je to sad OS X (1. na slici) ,jel sam na njemu.

Ponuda na OS X-u Ponuda na OS X-u
Na Windowsima ,to je obično verzija za Windows (2. na slici ,koji je ,inače na Windowsima trebao biti na mjestu 1.).
Ponuda na Windowsima Ponuda na Windowsima

Jeste da su slova (relativno) sitna ,ali je jasno naznačeno!!

CroDexter kaže...

To je tebi normalno?

To ovisi o ''količini'' i vrsti updatea! Zašto je to toliko trajalo ne zna nitko ,jel je svaki PC svijet za sebe!!

Ali nikada ,ako ne želiš probleme ,ne prekidaj već započeti update proces!!

BlackMoon kaže...

Za usmrditi sistem s kvaziprogramom zvanim "ITunes" treba imati želudac ili nemati znanja!

Nažalost ,ako imaš bilo koji iUređaj ,i hoćeš nešto prebaciti na njega (ili napraviti jailbreak) trebaš instalirati iTunes!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 0:31 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
CroDexter kaže...

To je tebi normalno?

To ovisi o ''količini'' i vrsti updatea! Zašto je to toliko trajalo ne zna nitko ,jel je svaki PC svijet za sebe!!

Ali nikada ,ako ne želiš probleme ,ne prekidaj već započeti update proces!!

Nedavno sam instalirao jedan Lenovo laptop (predinstaliran win 8 ali lik se ne kuzi pa sam mu isao instalirati i updatati sistem i aplikacije koje ce koristiti). Update bi se skinuo, odradio bi onaj dio prije gasenja a u onom setupu nakon restarta dosao bi do 15% tu bi stajao 15 minuta i onda bi radio rollback na stanje prije updatea. I onda opet ista stvar, pa opet... i to laptop sa predinstaliranim (i placenim) windows 8.

Na kraju sam otisao na Lenovo forum i otkrio OVO. Znaci jedan prosjecan kupac tog laptopa nikad ga ne bi uspio nadogradit. To je uglavnom krivnja Lenova ali dio odgovornosti snosi i MS koji prodaje svoj OS na naptopu na kojem taj OS ne radi kako treba. Na IBM Thinkpadima ovakvo nesto se nikad ne bi moglo dogoditi.

16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Nedavno sam instalirao jedan Lenovo laptop (predinstaliran win 8 ali lik se ne kuzi pa sam mu isao instalirati i updatati sistem i aplikacije koje ce koristiti). Update bi se skinuo, odradio bi onaj dio prije gasenja a u onom setupu nakon restarta dosao bi do 15% tu bi stajao 15 minuta i onda bi radio rollback na stanje prije updatea. I onda opet ista stvar, pa opet... i to laptop sa predinstaliranim (i placenim) windows 8.

Na kraju sam otisao na Lenovo forum i otkrio OVO. Znaci jedan prosjecan kupac tog laptopa nikad ga ne bi uspio nadogradit. To je uglavnom krivnja Lenova ali dio odgovornosti snosi i MS koji prodaje svoj OS na naptopu na kojem taj OS ne radi kako treba. Na IBM Thinkpadima ovakvo nesto se nikad ne bi moglo dogoditi.

Prvo i osnovno - većina OEM proizvođača radi sa Osmicom isto kao i sa prethodnim verzijama Windowsa - nakrcaju ih svojim bloatwareom i brdom trial softwarea koji u mnogim slučajevima nije ni kompatibilan i kolje se sa sistemskim procesima.

A na vrhu su baš Lenovo i HP.

Tak da me više ništa ne čudi. Nažalost ,od uvođenja Osmice ,počeli su i s praksom Secure Boota i UEFI aktivacije ,tak da se možeš je*bat ako hoćeš instalirati čistu verziju Osmice - morat ćeš ju ponovno platiti.

Zlatni rudnik za proizvođače - pakao za korisnike.

Microsoft je tu kriv ,bez izlike ,ali ,je*biga ,oni su svoje obavili prodajom licence.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 0:13 (kizo2703).
13 godina
Windows 8 i iTunesi
kupiš komp sa instaliranim win8 koji su smeće..
tak sam ja nekoć uzeo lenovo laptop sa xp home koji je bio spor ko puž. nakrcan sa kojekakvim glkupostima koje nisi mogo deinstalirat, a kad sam stavio oem xp gore, sustav je letio..
tak da kupiti računalo sa instaliranim os-om je po meni bezveze.. te windowse platiš 50% manje al ne valjaju ništa..
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice