Windows 8 Customer preview zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.400
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 8 Customer preview

Skinuo sam sa službene stranice Windows 8 CP (iso datoteka). Mountao sam tu datoteku sa Alcohol 52% i prebacio na stick, potom instalirao sa sticka. Odabrao sam opciju da mi sačuva sve postavke, datoteke, programe (apps kako sada zovu). Problem je samo u tome što me nije pitao gdje želim instalirati Windows 8. Napravio sam posebnu particiju posebno za to (30GB). Ali zato što me nije pitao, ta particija zjapi prazna, dok mi je Windows 7 prepisan sa Windows 8 (pretpostavljam). Postoji li ikakav način da se bezbolno vratim na Win 7 sa svime kao što je bilo prije. Mislio sam samo isprobati Win 8, a ne ga koristiti. Nevažno za temu, poprilično je neupotrebljiv i konfuzan.

Steam: nixnixnixnt XFire:nixnixnixnt

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8 Customer preview

Prvo ,vjerojatno se radi o Windows 8 Release Preview ,jel sada samo tu verziju možeš skinuti sa službenih stranica.

Drugo ,nije te pital zato jel si radil upgrade ,iako ne znam čega. Sedmice? {#}

Ako si imal čistu particiju za njega ,trebal si ići na drugu opcju ,Advanced i napraviti čistu instalaciju.

Inače ,kad ideš na Upgrade ,instalacija te ne pita ništa ,nego se instalira na prvu particiju po svojoj volji.

U tvojem slučaju (a i mnogim drugima) je to particija sa Sedmicom!!

Treće ,ako prethodno nisi napravil system image backup ,Sedmicu ćeš vratiti samo ako napraviš clean install! {#}

Sada ,jedino spasi i backupiraj sve fileove u svojem user folderu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 0:20 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice