Jedno poglupo pitanje:
"OneNote" aplikaciju sam sinoc tek otvorio po prvi put posle godinu dana i vidim zanimljiva aplikacija (korisna) e sad ja ne znam kako funkcionise ovaj microsoft racun,ako nesto upisem tu i sacuvam jel to on objavljuje negdje gdje moze bit dostupno jos nekom ili samo pohranjuje na moj "OneDrive" i jel ono sto je na mom OneDriv-u ne moze nigdje niko drugi pronac,posto mi sve ove aplikacije iz nekog razloga izgledaju nepouzdano sto se tice privatnosti,nesto sync-uju uploadaju,cak sam jednom vidjeo ikonu facebooka i gmail-a pa kontam da ne objavljuje negdje ili sta ja znam...?
Jedini način da ti netko pristupi OneNoteu i OneDriveu, tj. bilo kojem cloud storage - u je da se netko dočepa tvog maila od acc - a i passworda. Neće ti OneNote sinca u cloud pa share - ati s drugima, a u OneDrive - u će biti shareano jedino ako postaviš neki dokument da se dijeli, te podijeliš link do toga (Google - om se ne može pronaći taj dokument, nije indeksirano).

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
pa uopće niije teško napraviti scheduled task. Ali ajde, neka je tebi.