Znam Jako puno toga i dobro radit na kompjuteru , al eto moj frend me zateko jednim pitanjem koje nisam znao odgovori(napravit).Znači pitanje je kako unistallirat win 7 do boota (da kad upalim laptop da trazi cd za boot, znaci totalno izbrisat win7).I ako se to uopce može.. ? Hvala Unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam Jako puno toga i dobro radit na kompjuteru , al eto moj frend me zateko jednim pitanjem koje nisam znao odgovori(napravit).Znači pitanje je kako unistallirat win 7 do boota (da kad upalim laptop da trazi cd za boot, znaci totalno izbrisat win7).I ako se to uopce može.. ? Hvala Unaprijed
Pa ubaciš disk od win sedmice i formatiraš tu particiju, i to je to, barem mislim, nikad nisam imo potrebe to radit ;)
Znači pokrenem install, kad dođe do particija, znaci izbrisem trenutne, napravim nove i izadjem iz instalacije ili?
Kad formatiras disk i kad ti se restartuje kompjuter ne idi na instalaciju windowsa i to je to...
Izvadi CD, iskljuci bootanje sa CD-a i to je to
Znači pokrenem install, kad dođe do particija, znaci izbrisem trenutne, napravim nove i izadjem iz instalacije ili?
Nenene:) dode ti do onog da izabereš particiju na koju oces instalirat i imas dole format i to stisneš:) tako ja mislim i kad ti formatira prekineš intalaciju i gotovo:)
formatiras disk na kojem je OS, ili nekom live verzijom linuxa ili samim instalacionim diskom sedmice.
Kontam :D Hvala Svima