- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda nisi kaj dobro napravil sa stavljanjem tog windowsa na usb, slijedi tutorijal tu na forumu pa budeš vidil.
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx
Probao sam ali opet isto.
I jedno pitanje kako da maknem stare windowse?
Dakle stavio sam svoj windows 7 home premium 32-bit na USB, krenuo sam instalirati na Asus EEE PC 940HD.
Kada sam pokrenuo instalaciju dogodilo se ovo:
Sada ne znam šta raditi jer nisam baš nešto sam instalacijama windowsa.
U 99% slučajeva krivo je:
- loša kopija
- loše prženje (u slučaju dvd-a)
- neka greška u izradi usb-a
Probaj ponovno ,po metodi na linku ili upotrebi Windows 7 USB DVD Download Tool za izradu usb-a.
Delete partition pod Advanced.
Znači ,ako hoćeš obrisat stare Windowse ,obriši samo prticiju na kojoj su.Obično je to prva na disku ,ali ne znam za stanje kod tebe ,pa u starim Windowsima otvori Disk Management i prekontroliraj!
Dakle stavio sam svoj windows 7 home premium 32-bit na USB, krenuo sam instalirati na Asus EEE PC 940HD.
Kada sam pokrenuo instalaciju dogodilo se ovo:
Sada ne znam šta raditi jer nisam baš nešto sam instalacijama windowsa.
U 99% slučajeva krivo je:
- loša kopija
- loše prženje (u slučaju dvd-a)
- neka greška u izradi usb-a
Probaj ponovno ,po metodi na linku ili upotrebi Windows 7 USB DVD Download Tool za izradu usb-a.
Delete partition pod Advanced. Znači ,ako hoćeš obrisat stare Windowse ,obriši samo prticiju na kojoj su.
Obično je to prva na disku ,ali ne znam za stanje kod tebe ,pa u starim Windowsima otvori Disk Management i prekontroliraj!
Sve sam napravio po temi instalacija windowsa 7 na USB pa tako da ne zanm šta je?
Dobro - broj 1. Otkud je kopijaWindowsa s koje si napravio usb?
Dobro - broj 1. Otkud je kopijaWindowsa s koje si napravio usb?
Od prijatelja koji je to skinuo sa CD (orginal), i meni prebacio na USB.
Od prijatelja koji je to skinuo sa CD (orginal), i meni prebacio na USB.
Nekaj ipak nije napravil kak treba kod ''skidanja''! Posudi opet DVD (ne CD) od njega i napravi sam ponovno usb!
Ili ,skini original .iso (engleski) i napravi!
Edit: evo par slika kako radi ispravno napravljeni usb! (sa Windows 7 USB DVD Download Tool-om ,za 5 minuta)
Skini s neta abusb, vrlo jednostavan program za pravljenje boot usb-a, može kopirat podatke s dvd ili iso filea na kojima su win...