Windows 7 pitanja za certifikacijski ispit

poruka: 39
|
čitano: 8.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoc , windows 7 pitanja za ispit
Bubabug kaže...

goranm. ,si ziher za 4. pitanje , sta nije logicnije kupit jeftiniji OS koji podrzava XP-mode (win 7 professional)

i 11. pitanje , 2 odgovora moraju bit , ja mislim da bi trebalo ic safe mode uz ovaj Roll back driver ?

Evo sad sam pao maloprije 53 % sam imo   -ova pitanja su bila , za njih nisam ziher  : 

Molim ako netkoko zna da još odg .  , hvala svima

-sry ako se ponavlja koje pitanje

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

104 - restore point

105 - sve osim regionalnih postavki (al barem ovakve stvari bi mogli samostalno probat)

106 - efs i kvote (ne kužim kaj znači ovo sigurnost na razini dototeka i mapa)

107 - group olicy

108 - usb i dvd (može se i s mreže al da li se mreža može smatratit medijem)

109 - dodatni gadget

110 - answer file

111 - local sec policy

112 - svi osim diskparta

edit vidim da nisam 113 odg:

113 - acl

to je ovaj brzinski i prek palca, neko još netko provjeri (malo mi je teško odgovarat na pitanja na hrv :) )

kod mene normalno radi.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 21:27 (cekpi).
16 godina

Položio sam !  , ispit nije imao veze s predispitom  , bilo je više nego dovoljno vremena , normalnija  pitanja nego na predispitu , prolaznost svih sudionika je oko 60 % .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 pitanja za certifikacijski ispit
Bubabug kaže...

Položio sam !  , ispit nije imao veze s predispitom  , bilo je više nego dovoljno vremena , normalnija  pitanja nego na predispitu , prolaznost svih sudionika je oko 60 % .

A sta su ti neki govorili... ti se usrao kao da ides pisat neznam sta... NHF.

Nothing lasts forever
16 godina

Gušt je imat certifikat od Microsofta :D , isplatilo se potrudit , hvala svima koji su pomogli u ovoj temi !

, a gle grupa prije mene 8 od 9 ih je palo , više / manje svi su bili blizu prolaza .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bubabug kaže...

Gušt je imat certifikat od Microsofta :D , isplatilo se potrudit , hvala svima koji su pomogli u ovoj temi !

, a gle grupa prije mene 8 od 9 ih je palo , više / manje svi su bili blizu prolaza .

Ja ti garantiram da je to dio namjestaljka... Nije dzabe ni u stare babe... Sta mislis zasto ti daju digitalnu verziju certifikata? Meni bi bilo vise fora drzat u rukama papir nego imat "digitalno".

Nothing lasts forever
16 godina
Fake_Alert kaže...
Bubabug kaže...

Ja ti garantiram da je to dio namjestaljka... Nije dzabe ni u stare babe... Sta mislis zasto ti daju digitalnu verziju certifikata? Meni bi bilo vise fora drzat u rukama papir nego imat "digitalno".

Kaj je namješteno? Tko će proći? {#}

Certifikat si možeš isprintati, pa ga drži u rukama...;)

Ako ti to nije dosta, za određenu sumu novca možeš naručiti pravu "tvrdu" kopiju od Microsofta.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...

Kaj je namješteno? Tko će proći? {#}

Certifikat si možeš isprintati, pa ga drži u rukama...;)

Ako ti to nije dosta, za određenu sumu novca možeš naručiti pravu "tvrdu" kopiju od Microsofta.

To sam ja ovak donio neki banalan zakljucak. Nama je cika tamo rekao da je prolaznost vrlo visoka i nas je palo 80% i ostao sam paf...

Di mogu? Zanima me di sam na kojim pitanjima pao.

Koliko otprilike dode tvrdi? ( Znam da se placa )

Nothing lasts forever
17 godina
Fake_Alert kaže...

To sam ja ovak donio neki banalan zakljucak. Nama je cika tamo rekao da je prolaznost vrlo visoka i nas je palo 80% i ostao sam paf...

Dok sam ja bio, bilo nas je 11. 7 nas je pisalo wosf, a 4 ih je pisalo nf. kod wosf-a samo je jedan pao, kao i kod nf-a, tak da, moji dojmovi su bili malo drugačiji što se tiće prolaznosti :D

16 godina
Fake_Alert kaže...

Di mogu? Zanima me di sam na kojim pitanjima pao.

Koliko otprilike dode tvrdi? ( Znam da se placa )

To na kojim pitanjima si pao ne možeš saznati.

Certifikat sa poštarinom košta 9.95$.

Do svega toga možeš doći na stranici www.microsoft.com/mcp. Ulogiraš se sa svojim Live ID-om (pretpostavljam da si ga povezao sa certifikatom prije). Dalje mislim da je jasno.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice