nista mi se neda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nista mi se neda
Problem je u tome sto su svi za win8.1. Nemogu nista naci.
nista mi se neda
Bas sam sa win8.1 i presao na win7.
nista mi se neda
Nasao sam rijesenje. Skinuo sam od x550ca drajvere i sve radi.
Jedna vijest:
Imam problem. Instaliram Windows 7 sa dvd-a i proces prođe normalno, ali mi kod drugog reseta i finaliziranja instalacije na ekranu samo stoji miš i tako beskonačno. Ima netko ideju što da radim?
pozdrav ljudi javlja mi da mi windows nije licenciran jer nemam orginalni kako maknut to? :P
pozdrav ljudi javlja mi da mi windows nije licenciran jer nemam orginalni kako maknut to? :P
Kupis licencu i upises key i to je to.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
-imaš original, nemaš key/licencu.
-Kupnjom licence i unosom aktivacijskog keya.
hvala puno tog se nisam sjetio :D
hvala puno tog se nisam sjetio :D
-znamo/razumijemo... ali postoje pravila na forumu. (sad i ti znaš da znamo...da ti znaš) OK? ;-) inače i google zna, pošalji mu pp
Katastrofa... Brijem da je preveliki pritisak na Microsoft-u koji mora slijediti sve te hardverske novitete i svako malo izdavati novu verziju Windowsa...
“Na ponos grada i puka nek’ se Hajduk zove”
Pitaj mene pa ću ti reći... Sinoć mi se srušio WoT, kaže da je zbog drivera za AMD grafu... Imam Windoze 7 i sve je skenjano. Vrijeme je za 8.1 čini se... Shit, idem u temu Win 8.1 pogledati ima li s njima nevolja ili rade kako treba... Lp.
Pitaj mene pa ću ti reći...
Pa ne moraš odmah rušiti sustav, kako možeš vidjeti u članku da postoji update koji ispravlja probleme.
Pogledaj članak, makni taj update koji stvara probleme, onda stavi ovaj koji je naknadno izašao i navodno
riješava probleme, onda napravi reinstall drivera grafiče kartice.
A ako želiš možeš prijeći i na win 8.1.
Ne znam kako maknuti update... Najjednostavnije mi je staviti Windowse koje sam stavio prije 4 tjedna i više nikad ne vršiti update. Samo osvježavati antivirus, Adobe Flash, Mozillu... Jel to može tako šljakati?
I, btw, nemam zlokobni update 3004394 već neki malo stariji a sinoć sam pokrenuo update xxxx777 koji tobože, briše zloćudni update i sređuje sve -> ispao je ćorak... Nije uspjelo...
Čini se da opet moram kod frenda nositi kantu...
A gledaj, kako možeš vidjeti, problem postoji samo kod win 7, vidim da su neki ljudi koji koriste win 8.1
pisali da imaju instalirane sve nadogradnje i najnovije drivere, da njima sve radi savršeno.
Možeš razmisliti i o win 8.1 onda.
A što se tiče win 7 i instaliranja nadogradnji za njega, radi pametno, pazi kuda se krećeš po webu i
vjerujem da nećeš imati nikakvih problema.
ps. možeš si stavit u Firefox "addon" WOT i addblock plus, dobro dođu.
Kako makniti efekt koji mi "zasivi" cijeli ekran kad me pita program za administratorska prava? Probao sam u visual effect, ali nisam našao. Znači želim samo da mi izbaci prozor za admin. prava, a ne da mi ga zasivi.
Kako makniti efekt koji mi "zasivi" cijeli ekran kad me pita program za administratorska prava? Probao sam u visual effect, ali nisam našao. Znači želim samo da mi izbaci prozor za admin. prava, a ne da mi ga zasivi.
Probaj ovo.
Možeš ih skinuti besplatno sa legalnog izvora.
Možeš ih skinuti besplatno sa Microsoftovih servera.
izvor (rijeka) je ok. Ali nije MSov server.
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Možeš ih skinuti besplatno sa Microsoftovih servera.
izvor (rijeka) je ok. Ali nije MSov server.
Nije od Microsofta ali oni u toj firmi hostaju te ISO fileove...
Jel sada dobro?
Jel sada dobro?
LOL opusti se... (btw i dalje je upitna tvrdnja ovisi dali citas EULAu ili se pravis naivan.) To moze proci jer je vazna licenca (ne medij). Tj nema razlike da je i s TPBa osim sto si tad i distributer. Zato je dig.r. dobar izvor. Legalan bi bio samo ms-store, MSDN i sl.
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
bok ekipa!
ne znam gdje bih postavio ovo pitanje pa cu ovdje: kada instaliram saphire trixx i stavim njegovu ikonu u taskbar slika ikone nestane, zasto se to dogodi??
hvala!