Windows 7 na Njemackom ili Hrvatskom

poruka: 9
|
čitano: 4.902
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zanima me jel ima windows 7 na hrv ili njemackom ili vec koji windowsi jer hocu koliko-toliko malo starce nauciti na kompjuteru, a posto neznaju nista eng bar et da im malo olaksam ???? help

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 na Njemackom ili Hrvatskom
goodgirl kaže...

zanima me jel ima windows 7 na hrv ili njemackom ili vec koji windowsi jer hocu koliko-toliko malo starce nauciti na kompjuteru, a posto neznaju nista eng bar et da im malo olaksam ???? help

Ima , Windowsi 7 Ultimate se mogu prevesti na hrvatski ( ili bilo koji drugi jezik ) preko language packova koji su dostupni za download preko Windows Update-a .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina

To mozes prevesti preko Update.SKine ti i instaliras.

EDIt: nemoj ih uciti onda ih bog nemoze odviknuti tako sam i ja pa se sad kajem.

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 18:23 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isto vrijedi i za xp.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tpg kaže...

EDIt: nemoj ih uciti onda ih bog nemoze odviknuti tako sam i ja pa se sad kajem.

Ja sam moju mamu od 70 godina navukao na comp. Ljetos joj sastavio neku škatuljicu od mojih ostataka i sada se više ne skida s njega. ne smeta joj ni što su winsi na engleskom kojeg ne zna (i njoj je njemački bliži)

15 godina
Pendula kaže...
tpg kaže...

Ja sam moju mamu od 70 godina navukao na comp. Ljetos joj sastavio neku škatuljicu od mojih ostataka i sada se više ne skida s njega. ne smeta joj ni što su winsi na engleskom kojeg ne zna (i njoj je njemački bliži)

Pa zato i kazem,kad im jednom pokazes onda se navuku kao ludi,jos meni stari zna sve o kompovima,pa mami pokazao.

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
15 godina
neaktivan

Mozes i sa vistalizator-om.

1 0 hvala 0
17 godina
Pendula kaže...

Ja starog ne mogu naučini ni na daljinski od TV-a :)

Izvor slike (postavio:mario1990)

Zlatne godine Zlatne godine
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan

a sto cu od njih??? jednom se zivi pa nek se uce pa nek malo googlaju ili vec sta.. ;) i hvala vam na odgovorima :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice