zanima me jel ima windows 7 na hrv ili njemackom ili vec koji windowsi jer hocu koliko-toliko malo starce nauciti na kompjuteru, a posto neznaju nista eng bar et da im malo olaksam ???? help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me jel ima windows 7 na hrv ili njemackom ili vec koji windowsi jer hocu koliko-toliko malo starce nauciti na kompjuteru, a posto neznaju nista eng bar et da im malo olaksam ???? help
Ima , Windowsi 7 Ultimate se mogu prevesti na hrvatski ( ili bilo koji drugi jezik ) preko language packova koji su dostupni za download preko Windows Update-a .
To mozes prevesti preko Update.SKine ti i instaliras.
EDIt: nemoj ih uciti onda ih bog nemoze odviknuti tako sam i ja pa se sad kajem.
Isto vrijedi i za xp.
EDIt: nemoj ih uciti onda ih bog nemoze odviknuti tako sam i ja pa se sad kajem.
Ja sam moju mamu od 70 godina navukao na comp. Ljetos joj sastavio neku škatuljicu od mojih ostataka i sada se više ne skida s njega. ne smeta joj ni što su winsi na engleskom kojeg ne zna (i njoj je njemački bliži)
Ja sam moju mamu od 70 godina navukao na comp. Ljetos joj sastavio neku škatuljicu od mojih ostataka i sada se više ne skida s njega. ne smeta joj ni što su winsi na engleskom kojeg ne zna (i njoj je njemački bliži)
Pa zato i kazem,kad im jednom pokazes onda se navuku kao ludi,jos meni stari zna sve o kompovima,pa mami pokazao.
Mozes i sa vistalizator-om.
Ja starog ne mogu naučini ni na daljinski od TV-a :)
Izvor slike (postavio:mario1990)
a sto cu od njih??? jednom se zivi pa nek se uce pa nek malo googlaju ili vec sta.. ;) i hvala vam na odgovorima :)