Windows 7 - nema zvuka

poruka: 36
|
čitano: 14.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 - nema zvuka :(

jučer sam instalirala windows 7 i uopće nema zvuka

kad odem na playback devices prikazuje mi samo DIGITAL AUDIO, ne prikazuje se ni speakers ni ništa drugo :(

ima li netko kakvu ideju što da napravim?? :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - nema zvuka :(

anyone???? Osmijeh

16 godina
neaktivan

da li si instalirala drivere? ako nisi, napiši ovdje koji ti je model matične pa ćemo potražiti. ako ne znaš koji je model, s ovim progamom ćeš to moći vidjeti (gledaj što piše pod motherboard).

15 godina
neaktivan

a probala sam nešto , al mislim da nije bilo baš uspješnoBelji se

pod motherboard piše: ASUSTekComputer INC. P5VD2-VM (Socket 775)

16 godina

U control panelu napravi windows update,ili pokusaj napraviti updete u device menageru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napravila sam to već i nije se ništa promijenilo :(

16 godina
neaktivan

dakle onaj cd, koji dođe s pc-jem, na njemu su driveri. od tamo nisi ništa instalirala?

15 godina
neaktivan

od tih cd-a našla sam samo vga driver , ne znam točno jel on za to služi

16 godina
neaktivan

to je za grafičku, ajde sad ću ja potražiti drivere za downoad.

pogledaj i koju grafičku imaš, isto s onim programom za koji sam ti dao link (pisati će graphics card), jer moramo staviti i zadnje drivere za grafičku.

17 godina
neaktivan

Na Asusovoj stranici skini audio driver. Za tvoju ploču postoji samo za Vistu al to je to. Radi i na 7-ici.

Počekaj minut pa ti ovdje uploadam.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

okOsmijeh hvala na trudu 

grafička: SyncMaster @ 1280x1024

256 MB GeForce 8400GS (ASUSTek Computer Inc)

17 godina

ADI SoundMAx Audio driver - to ti treba. Skini drivere ili sa stranica proizvođača, ili odi na Windows Update da ti windowsi pronađu drivere.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo uploadano. Skini, raspakiraj, instaliraj i javi dal radi.

Download

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
sunshine123 kaže...

okOsmijeh hvala na trudu

grafička: SyncMaster @ 1280x1024

256 MB GeForce 8400GS (ASUSTek Computer Inc)

evo ovdje su driveri za grafiku LINK, skini to na svoj pc, gdje hoćeš, dvoklik na ikonu da pokreneš setup i onda samo slijedi next-next. vjerojatno će ti u jednoj fazi tražiti restart pc-ja, to naprai.

a sad će čika IVO uploadati i drivere za zvuk.

15 godina
neaktivan

joj, hvala svima :)

ja sam sad downloadala ovo što je IVO stavio, al ne znam što dalje s tim , otvori mi puno nekih fileova

znam , smotana sam Sramim se

17 godina
neaktivan
sunshine123 kaže...

joj, hvala svima :)

ja sam sad downloadala ovo što je IVO stavio, al ne znam što dalje s tim , otvori mi puno nekih fileova

Pokreni ikonicu označenu na slici

15 godina
neaktivan

wooooooow , uspilo jeeee OsmijehOsmijehOsmijeh

hvala punoooooooooooo ivo i robi 

super steeee

16 godina
neaktivan
sunshine123 kaže...

wooooooow , uspilo jeeee OsmijehOsmijehOsmijeh

super steeee

Smijeh

17 godina
neaktivan
sunshine123 kaže...

16 godina
Windows 7 - nema zvuka

Znam da je mozda stari thread, ali da ne otvaram novi iskoristit cu ovaj. Imam problema sa zvukom na win 7, maticna ploča je Gigabyte ga-m57sli-s4 rev.2.0, samo pokazuje digital output, sve sam probao, skinuo drivere sa stranica maticne, update biosa, drivere sa realtek-ove stranice, update windowsa, reinstalaciju windowsa, sta god napravim on kaze speakers not plugged in! Razmisljam o kupovini zvucne kartice neke! Ima li netko iskustva s ovakvim sr****?

svaka pomoc je dobrodosla

A.D.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - nema zvuka
unic0rn kaže...

Probaj uključit zvučnike u neki drugi utor a ne u zeleni. Kad ih uključiš ako ti ih prepozna iskočit će ti prozorčić Realtek managera samo klikni da se utor ponaša kao Line out i to je to.

Moguće je i da je baš taj izlaz pokvaren (imao sam takav slučaj).

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 11:30 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan
Windows 7 - nema zvuka

ja sam imao isti slucaj nakon podizanja windowsa i rijesio sam ga...

otisao sam na Control Panel > Sound > i sve sam prebacio na Realtelk HD Audio...

mislim da mi je netko rekao da je problem u tome da se Realtelk i ATI HD Audio ¸natjecu¸ koji ce biti za zvuk...

tako sam ja rijesio problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne reagira! POokusao sam sada ubacit live cd ubuntu-a da vidim cisto jeli tamo sve ok, ali nista i tamo stoji sound contorl ali ne zvuka. nasao sam neku zvucnu za koju nemam drivere pa cu sad pokusat negdje iskopat na netu samo da saznam koja je jer pise na njoj samo MADE IN CHINA :)

A.D.
16 godina
neaktivan
unic0rn kaže...

Ne reagira! POokusao sam sada ubacit live cd ubuntu-a da vidim cisto jeli tamo sve ok, ali nista i tamo stoji sound contorl ali ne zvuka. nasao sam neku zvucnu za koju nemam drivere pa cu sad pokusat negdje iskopat na netu samo da saznam koja je jer pise na njoj samo MADE IN CHINA :)

te zvučne kartice su ti danas jako jeftine. uštekaj tu koju imaš u pc, pa sa speccyem ili everestom pogledaj koji je model.

16 godina

Ma znam ali mislio sam ako je vec tu onda cemo pokusat. Hvala svejedno

A.D.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - nema zvuka

Može li mi netko dati link za skinut driver za matičnu ploču Manufacturer  ASUSTek Computers Inc Model P5WD2- PREMIUM

Driveri : audio

0 0 hvala 0
16 godina
titan kaže...

Može li mi netko dati link za skinut driver za matičnu ploču Manufacturer  ASUSTek Computers Inc Model P5WD2- PREMIUM

Driveri : audio

-googe?. Namigiva (klik)

Tvoja MBO je tip 775, odaberi s liste, u nedostatku 7 koristi drivere za Vistu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Windows 7 - nema zvuka

pozdrav svima ja sam kao sto vidite novi na forumu nemam neko iskustvo na kompijuterima ali imam jedan problem na pc,u pa se nadam da cu pomoc koju cu traziti od raje na ovom forumu koji je i prvi na koji sam se registrovao i pronaci .Naime radi se o tome da sam instalirao novi windows wista ultimate 32 bit,a na jednu particiju koju sam kreirao a na drugoj imam xp sp 3 i na njemu mi driver od zvucne koja je integrisana radi a na win 7 ne driver je kad pogledam sa programom specy kao i na xp run- dxdiag- sound  SoundMaxDigital audio PCI/VEN_1106DEV_3059SUBSYS_810D1043REV_6 smwdm.sys pa ako neko moze uploadovati link za driver KOJI BI RADIO NA WIN 7 ULTIMATE bio bih mu jako zahvalan djida iz zenice UNAPRIJED HVALA 

djida
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djida kaže...

Za tvoju ploču nema drivera za 7-icu ali postoji mogučnost da dobiješ zvuk.

Pročitaj na slijedećoj stranici postupak za SoundMax integrated audio.

http://neosmart.net/blog/2006/vista-sound-drivers/

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
13 godina
neaktivan
Windows 7 - nema zvuka

Molio bih ikoga tko može pomoći, problem je sličan kao i kod većine gore, nemam zvuka kad pokrećem pjesmu ili video, ni na windows media playeru ni ičemu ostalom..Kad pustim pjesmu pojavi se ova obavijest: "Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly." Zaista neznam to popraviti, s obzirom da ovdje ima stručnjaka neka mi kažu ako znaju..

Evo nekih podataka: Matična: ASUSTeK Computer INC. P4P800-X (CPU 1)

Zvučna: SoundMAX Integrated Digital Audio

Grafička: Standard Monitor (1024x768@1Hz)

Operativni sustav: MS Windows XP Professional 32-bit SP2

I molio bih ako možete pisat tako da vas mogu razumjet, ipak nisam ni 2% maher za kompjutere kao većina vas!!!!

vika

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice