Windows 7 laptop i PC

poruka: 4
|
čitano: 1.391
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows 7 laptop i PC
Zanima me dali postoji razlika između Windows 7 na laptopu i PC-u? Posto kad sam instalirao windows 7 home basic na PC sa 768 MB RAM-a i procesorom 1.8 GHz cilo vrijeme je blokava i za svaku operaciju mu je tribalo "uru vrimena".Dok je prijatelj instalirao isti OS na laptop sa 256 MB RAM-a i 1.6 GHz procesorom i njemu radi bez ikakvih problema.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Windows 7 laptop i PC
stirko55 kaže...
Zanima me dali postoji razlika između Windows 7 na laptopu i PC-u? Posto kad sam instalirao windows 7 home basic na PC sa 768 MB RAM-a i procesorom 1.8 GHz cilo vrijeme je blokava i za svaku operaciju mu je tribalo "uru vrimena".Dok je prijatelj instalirao isti OS na laptop sa 256 MB RAM-a i 1.6 GHz procesorom i njemu radi bez ikakvih problema.

Nema nikakvih razlika, na prvom računalu (ovom sa 768MB RAMA) bi Win 7 trebao raditi "glađe", nego na ovom s 256MB RAMa (na ovom je čudo da radi uopće).

Inače, oba stroja su puuno preslaba za win 7, ovaj drugi nije čak ni za XP (trebalo bi barem 512MB RAMa za ugodan rad).

Valentin
15 godina
Windows 7 laptop i PC
A evo i ja san osta zacuden.mislin na laptopu zna zablokat koji put al inace sve radi super a meni na PC-u koji je bolji radi pre sporo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows 7 laptop i PC

koliko ja znam win7 trosi oko 500-700mb radne memorije (rama)
a xp oko 200mb.
tako da mi nije jasno kako uopce radi na ovom laptopu od 258 mb rama ..
bolje ti prijedi na xp dok ne nabavis nesto novije ;) 

i nema razlike u windowsu izmedu laptopa i racunala

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 10:41 (vikneuer).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice