Ovako , imam win7 hp , i prije je nešto zezao bio usporen i to , i htio sam ga reinstalirat , ali kako sam laptop kupio s već instaliranim windowsima nemam cd pa nemogu reinstalirat , ugl, i dva-tri tjedna ga nsm koristio , jer sam bio na moru , i jučer sam se vratio , i normalno je radio , cod sve , i danas , prije sat vremena jedno , srušio se , igro sam cod4 mp i odjednom se samo ugasio , upalim ga , izbaci onaj prozor za rušenje windowsa stisnem start normali , opet uđem u igru, i za 15 min opet se ugasi :S ... neznam više kaj da radim , sumljam da je stvar u igri :S ... jučer sam skinuo navečer neke filmove preko torrenta ,ali nit avg niti mcafe nije detekriro virus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako , imam win7 hp , i prije je nešto zezao bio usporen i to , i htio sam ga reinstalirat , ali kako sam laptop kupio s već instaliranim windowsima nemam cd pa nemogu reinstalirat , ugl, i dva-tri tjedna ga nsm koristio , jer sam bio na moru , i jučer sam se vratio , i normalno je radio , cod sve , i danas , prije sat vremena jedno , srušio se , igro sam cod4 mp i odjednom se samo ugasio , upalim ga , izbaci onaj prozor za rušenje windowsa stisnem start normali , opet uđem u igru, i za 15 min opet se ugasi :S ... neznam više kaj da radim , sumljam da je stvar u igri :S ... jučer sam skinuo navečer neke filmove preko torrenta ,ali nit avg niti mcafe nije detekriro virus
Bold: može pojasniti kakav je to prozor? ja za ovo nikad nisam čuo :S
Bold2: imaš dva AV-a?
EDIT: usput, kad hoćeš oem windowse reinstalirat... npr. kolega je uzeo laptop iz njemačke sa Home premium njemačkim, a nije bilo opcije za staviti engleski pa sam normalno reinstalirao windowse s downloadanim engleskim Home premium i samo sam morao neki kod aktivirati... :)
bold1:
Windows wasnt shutdown corectly.Chose the option:
Start windowns normaly
Safe mode
Safe mode with internet
bold1:
Windows wasnt shutdown corectly.Chose the option:
Start windowns normaly
Safe mode
Safe mode with internet
zanimljivo :) prozor za rušenje windowsa... hvala na pojašnjenju uglavnom :)
nemora znacit da ti je do winsa, 99% da se pregrijava, btw: imas recovery particiju preko nje instaliras winse
Očisti si laptop sa kompresorom! Pazi da ne syebeš ventilator. Poprilično sam siguran da je prljav i da dolazi do drastičnog cpu throttling-a a naposlijetku i gašenja. Nemoj ga silovati, na čišćenje pod hitno!!!
EDIT: kokokoko me prestigao
skini vent i ocitisti ga a mozes i heat pipe pa stavit novu termalnu pastu
Dovoljno ti je ispuhati kompresorom ventilator i rebra. Nemoj ništa skidati, možda ti bude žao poslije. Samo pridržavaj ventilator da ne pregori od vrtnje!
Evo složio sam i radi perfektno :D ... Tnx :D
Imam sličan problem. Na staroj mašini sa ATA HD-om, procesor AMD Sempron 2500+ GHz(realno 1,7 Ghz), RAM od 1,28 Gb instalirao sam Win 7 Ultimate!(ne mo`š vjerovat). I sve dobro radi prvih 5 minuta. Tada se komp iznenada ugasi, poplavi ekran s porukama o neočekivanom rušenju. Restarta se, traži me da pokrenem Win na poznata tri načina, što ja i učinim(normal) i dalje cijeli dan sve radi besprijekorno! Onda, sutra sve ispočetka...Pitam se WHYYYY ?? Ne kužim!?
Može li mi itko pomoći(plaćam pizzu i pivu!)?
To nije računalo za Win 7 (preslabo je i to dosta), vjerovatno je neki problem kompatibilnosti drivera sa Win 7, zato ti se javlja BSOD, snimi si XP SP3, radit će puno bolje nego sa win 7.
Ako se problem bude javljao i na XPu onda budemo riješavali.
Sve mi je jasno kaj mi želiš reči!Ali, sa XPSP3 se događalo isto i još lošije-nisam ga mogao uopće pokrenuti! Ovo sada me toliko ne tangira, ali me "kopka" kaj mogu sam napraviti!? Imaš kakvo rješenje s obzirom na DMP ?
Sve mi je jasno kaj mi želiš reči!Ali, sa XPSP3 se događalo isto i još lošije-nisam ga mogao uopće pokrenuti! Ovo sada me toliko ne tangira, ali me "kopka" kaj mogu sam napraviti!? Imaš kakvo rješenje s obzirom na DMP ?
Možda ti ovo pomogne da doznaš o čemu se radi.