na sedmici ne mogu instalirati daemon tools, nakon instalacije me pita da restartam komp i kada ga restartam on sam pokrene DT ali pocne ispocetka i opet pita da se restarta. kako da to rijesim???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ocito imas nesto u startupu sta mu smeta...odi u msconfig i pogasi malo gluposti koje ti ne trebaju...
ili instaliraj alcohol 120% ili koristi nero image drive
ocito imas nesto u startupu sta mu smeta...odi u msconfig i pogasi malo gluposti koje ti ne trebaju...
da, skoro pa isto samo ovaj ima jos neke opcije...za mountanje bi ti bilo najbolje da skines UltraISO...
koristim Virtual CloneDrive i radi savršeno na w7
O tom problemu ne znam ništa pametno napisat,
ali znam reći da je Alcohol 120% u stanju mountati i
neke imagese koje Daemon Tools nije bio u stanju.
A,da ne pričam kako je zabavnije družit se uz Alcohol
nego s Demonima
PowerISO je odlična alternativa.
Isprika za dupli post!
Radi bez problema na 7-ici.
Ruka mi brža od pameti!
Power DVD alternativa Daemon Toolsima????
Hehehehehehe....i ja mislim
imam i ja jedno pitanje u vezi daemon tools pro. imam uključen UAC na visti pa kada pokrenem daemon tools javi mi grešku da ne može dodati uređaj, a kada isključim UAC sve normalno radi. moje pitanje je da li postoji način da daemon tools radi s uključenim UAC-om?
i ja sam koristio daemon tools ali sam se na windos sedmici prebacio na power iso koji je odmah funkcionirao savršeno, a i sam programćić je dosta bolji od daemon toolsa.
Postoji DAEMON Tools Pro Advanced 4.30 koji može i na Windows 7. Testirano, radi.
Postoji DAEMON Tools Pro Advanced 4.30 koji može i na Windows 7. Testirano, radi.
Ja sam ga probao i piše da radi na 7-ici, ali ništa, isto kao i ostale verzije... Znaš gdje bi bio problem?
Daemon tools se mogu intsalirati na Win 7.
Imam instaliranu verziju DT Lite 4.30.4 i uredno rade.
Prije instalacije Daemon toolsa moraš instalirati driver SPTD 1.58, koji možeš skinuti sa ove adrese - http://www.duplexsecure.com/downloads
Nakon toga restartaj komp i instaliraj najnoviju verziju Daemon toolsa Lite, pa opet restartaj komp i to je to