Windows 7 - Ćirilica umjesto čćžšđ

poruka: 6
|
čitano: 4.395
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ok imam stvaaaaaaaaaarno čudan problem sa Win 7. Otkako sam presao na njih čita mi ćirilicu umjesto čćžšđ... neam pojma zašto... gdje god da ima čćžšđ učitaje ćirilične znakove umjeto toga... pokušao sam promjenom jezika promjenom tastature koju čita ma sve što ima veze sa language and reginal options ali ništa ne pomaže...

Kao što se iz slike može vidjet u riječima Traži i kriterij pretraživanja znakovi čćžšđ su zamijenjeni ćiriličnim

Dok se u slici taskbara lijepo da vidjet da četvrtak piše normalno če....

pa eto ako neko zna kakvo rješenje bio bi mu vrlo zahvalan.... :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 17:25 (danteadmir).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slovo h s crticom je slovo ć, a ne žBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - Ćirilica umjesto čćžšđ

Još nešto je čudno: tekst u Title baru inače nije BugCD Pretrazivac, nego BugCD Pretraživač. Zašto su tu palatali zamjenjeni sa odgovarajućim bezkvačićnim* znakovima, a ovi drugi su pogrešni?

* bezkvačićan - koji nema kvačice

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
neaktivan

vjeruj neam pojma.... al hajd manje više to... nego što sve ostale znakove kao čćžšđ mijenja za ćirilične.... HELP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - Ćirilica umjesto čćžšđ

ne znam napamet, ali pogledaj language and regional options ili nešto slično u control panelu i tu negdje moraš postavit central european. kažem govorim napamet, ali mora bit nešto u tom smislu...

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan

AMIIIIIIIIIIIN... našao sam... ode se pod regional and language i u Administrative kratici ima piše Language for non-unicode programs.... tu je bilo ćirilično stavljeno...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice