Windows 7 Build 6081

poruka: 35
|
čitano: 4.562
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 Build 6081
Diaulus kaže...

Ova verzija koju imam je ona koja se dijelila na PDC 2008 - Stabilna verzija,
A verzija sa onim novim taskbarom koja je bila demonstrirana na PDCu je verzija poslje ove. Ima sve isto kao i ova samo novi taskbar, i nije dostupna za javnost.

Nop, verzija koju imaš, dakle build 6801 također ima novi taskbar, superbar, samo je zaključan ;) Da ga otključaš samo prati ovaj jednostavan tutorijal...

Simply download a copy of a tool I whipped up for either x86 or x64 (Download Links Below), drop it into your Windows\ directory and execute the following commands as an Administrator in a command prompt window:
  • takeown /f %windir%\explorer.exe
  • cacls %windir%\explorer.exe /E /G MyUserName:F (replacing MyUserName with your username)
  • taskkill /im explorer.exe /f
  • cd %windir%
  • start unlockProtectedFeatures.exe

Tablet input Tablet input
http://www.code-it.net - Programiranje - C++, VB, C#, PHP; vodiči, tutorijali, knjige...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 3:09 (scompany).
16 godina
protjeran
Windows 7 Build 6081

windows 7 neče biti 32 bitne verzije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
madafaker kaže...

Možeš li nam reci odakle si preuzeo navedenu informaciju?
Slažem se!
17 godina
madafaker kaže...

Jedini način za to provjeriti je ako, sa pokušaš instalirat build na 32 bit hardwear (procesor)
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Baotica nemoj me krivo shvatit, al što ti točno očekuješ od novih windowsa? Ja jednostavno neznam šta bi oni mogli više utrpati u windowse a da bude revolucionarno. Eventualno novi datotečni sustav i ništa više. Promjene će biti većinom kozmetičke i neke koje se odnose na brzinu i stabilnost sustava. Bar ćemo se već jednom odmaći od ovog standarnog taskbara koji stoji još od windowsa 95. Tko zna, možda se do konačne verzije napravi i par zgodnih feature-a. Al slažem se za totalni prelazak s 32 bita na 64 bita. 32 bita jednostavno više nemaju smisla - ponajprije radi ograničenja u memoriji.

Pa očekujem neke konkretne izmjene, npr. usavršeni voice recognition and commandment, kad će to više proraditi na način gdje je lakše upravljati računalom glasovom nego rukama, ili da se barem kvalitetno nadopunjava mišu i tastaturi.

Glasovno upravljanje, na način gdje 80% naredbi pokrečeš glasom, a ne sa deset klikova, to bi bilo revolucionarno, naravno neko će reći da to več sad postoji, istina, ali u kojem obliku i kakve kvalitete.Nezadovoljavajuće, eto kakve, pol onoga što izgovoriš sustav ili ne prepozna ili krivo interpretira, a to je sranje, probao sam to koristit u Visti, kupio sam kvalitetniji stolni mikrofon, ali uzalud.Mislim, kvalitetnije je prepoznavanje ako ti mikrofon visi na glavi 3 centimetra od usta, ali to je kretenijada, em takav mikrofon smeta, em se osječam ko da radim u telefonsko anketarskoj firmi kad imam to sraje na glavi.

Kao što si spomenuo, kad će više novi file system, nema čak niti najava za nešto slično.Znam da je Ntfs zadovoljavajući, ali ne možeš jednostavno sjesti i reći, e od ovog bolje nemože, idemo sa istim dalje.Na linuxu imaš barem tri kvalitetna fs sustava koji svaki ima svoju namjenu, zavisno od toga što ti treba, a na windowsima imaš ntfs i ostale zastarjele fs sustave.Sramotno.

Slijedeće, tkz super taskbar, ovaj prefiks nema veze sa ničime, čemu je taj taskbar super, ista stvar kao i kod Viste, samo što su sad opet izmislili grupiranje tabova, pa to imaš od pamtivjeka, nije to ništa novo.Znam, iako će biti par novih opcija koje su sad nefunkcionirajuće, čak i kad odlokaš taskbar, nemože to biti neznam što, taskbar je taskbar i bok.U ovom obliku kakav je, taj feature dostigao je svoj produktivni maksimum, možda se još može dodati kakova sitnica, ili možeš dodati hrpetinu beskorisnih stvari ugodnih oku, ali na kraju krajeva taskbar je po svojoj funkciji nepromjenjen od windowsa 98.

Tako da nema nekog velikog razloga da se kupi ta sedmica, no ako se može besplatno nabaviti,a volite prčkati po sustavu iz puke radoznalosti, zašto ne.

Baotica Baot
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice