Windows 7 blue screen

poruka: 10
|
čitano: 4.333
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 blue screen

pozdrav, imam veliki problem, dosadilo mi je je XP vise, pa odlucio staviti sedmicu, sve je to islo normalno, nabavio sam ultimate, i instalirao ju skupa sa svim driverima(vecinu je sam sredio) i tu su poceli problemi...kliknem na sliku obicnu i pojavi se BLUE SCREEN..... pise kao nv4_mini.sys error.... malo sam guglao i kao stvar je u tome...VALJDA....da je sedmica prenapredna za graficku ovu..... imam nVidiu 8400M GS 256 Mb....... sad mi je sranje generalno jel nesmijem klinut skoro na nista jel se pojavi taj blue screen ..... nadam se da imate neko rijesenje za ovo ili barem link da pise kaj treba..... hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 blue screen

Stavi si nvidia drivere? Ako jesi onda ih makni i pokusaj raditi sa driverima koji dolaze uz Windows da bi izolirao problem. Ako je do drivera onda skini malo stariju verziju drivera i pokusaj

A programmer is just a tool which converts caffeine into code
16 godina
neaktivan

sad sam to pobrisao te drivere, i stavio one neke VGA default adapter....sad je to oke.... ne pojavljue mi se vise blue screen...al to nije rjesenje, sve je sporo a laptop mi je potreban za faks.... budem sad probao skinut starije drivere, al kaj kad me kasnije pita da ih updejtam? kaj da onda radim?

17 godina
neaktivan
pedjo99 kaže...

sad sam to pobrisao te drivere, i stavio one neke VGA default adapter....sad je to oke.... ne pojavljue mi se vise blue screen...al to nije rjesenje, sve je sporo a laptop mi je potreban za faks.... budem sad probao skinut starije drivere, al kaj kad me kasnije pita da ih updejtam? kaj da onda radim?

Updejtaj preko Windows Updatea. Obicno ti driveri nisu uzrok BSOD-ova

16 godina
neaktivan
Windows 7 blue screen

opet ništa.....same shit...... ima ko jos kakvu ideju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pedjo99 kaže...

opet ništa.....same shit...... ima ko jos kakvu ideju?

Zar nema drivera na strani proizvodaca?

16 godina
neaktivan
Windows 7 blue screen

instalirao sam  direkt s nvidia.com...prvo mi se sve usporilo do neprepoznatljivosti.... onak za svijezi windows :S..... to nije normalno, pa sam iso na roll back driver....pa je opet BSoD.....u svakom slucaju cu sutra na novo, sve formatirati....i ispocetka...ugl koma... citam ugl je problem u tome sto sedmica ne podrzava bas PX graficke... wtf onak....

0 0 hvala 0
16 godina
pedjo99 kaže...

... citam ugl je problem u tome sto sedmica ne podrzava bas PX graficke... wtf onak....

khm, da. naravno kriva je sedmica. Upravo zato jer ne podržava .. 'to nešto'.

-ili je VGA pokvarena ili traži drugi izvor windowsa.

Ako je problem u VGA nema puno pomoći, smanji hardware akcceleraciju na pola ili sasvim..

Pokušaj LiveCDom ubuntua... tad ćeš znati dali je kvar.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Windows 7 blue screen

pa guglo sam kaj kaze za nv4_mini.sys error..i tak je pisalo....nekuzim se u to nimalo, zato i jesam tu....vrijeme je ispita i moram si cim prije sredit to jel mi je potreban laptop....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 blue screen

Pod opciju "turn off disk"  stavite (umjesto "20 minutes") "never"- i više  se ne bi trebao pojavljivati windows 7 blue screen.Tako je barem kod mene bio slučaj da bi mi se pojavljivao windows 7 blue screen ako bi mi kompjuter ostao neaktivan nekih 20ak minuta tj kad bi mi se isključio hard disk.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice