Windows 7 audio problem

poruka: 18
|
čitano: 4.473
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 audio problem

eo ovako vec sam bio napravio temu u vezi ovog i pitao na drugim temama al nisam dobio odgovor, imam problem sa zvukom.

imao sam xp i sve je ok radilo, nakon sto sam instalirao windows 7 nisam imao uopce zvuk, jedan mi je sa foruma dao driver al nakon sto sam ga instalirao zvuk je bio nekako prazan, da se tako izrazim kao da ozvanja.

u igricama mi se neki zvukovi cuju neki nisu, prova sam u audio menađeru prominiti podesenja al opet nista sve je isto.

e sad se pitam bili trebao mjenjat maticnu ili se moze problem drukcije rijesit. moja maticna je http://www.gigabyte.co.rs/products/mb/specs/ga-ep35-ds3l.html.

ako mi ikako moze ko pomoc bio bi mu jako zahvalan, nadam se da cete skuzit tekst jer nisam bas najbolje pismen...hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 audio problem

tu ti je probem, driver ja mislim

probaj vistin stavit meni je uspjelo

dok nisam stavio od viste nisam

imo uopće zvuka.

rappy
15 godina
neaktivan
Windows 7 audio problem

aha provat cu, samo neznam di ga nac jel imas kakav link.

a meni brat ima laptop i bila je vista na njemu kad je stavio sedmicu sve uredu a meni ovo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

najbolje ti skinit na stranici tvog proizvođača matične ploće,

najsigurnije tamo za skinit,

rappy
15 godina
neaktivan
rappy kaže...

najbolje ti skinit na stranici tvog proizvođača matične ploće,

najsigurnije tamo za skinit,

aha znaci vistin audio driver

15 godina
neaktivan
Windows 7 audio problem

Ako ti i vistini driveri nebudu radili...probaj od xp-a...ali kada bude ins. izaberi desni klik=>troobleshoot compatibility i onda pokreni kao  windows xp service pack 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

Ako ti i vistini driveri nebudu radili...probaj od xp-a...ali kada bude ins. izaberi desni klik=>troobleshoot compatibility i onda pokreni kao  windows xp service pack 2

fala vam sto mi pomazete al ja se jedva snalazim neznam di nac te drivere jel mi moze ko pronac link za tu maticnu od viste i xp-a ako bude tribalo, ja sam trazio al uvik nesto il nevalja il je krivi driver, mozda sam s krive stranice trazio

17 godina
Windows 7 audio problem

Skini sa Realtekovog sajta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 14:16 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 audio problem

Pa sigurno on ima realtekove drivere...jer ih je dobio uz cd maticne ploce,,,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

tu sam skida i nista

15 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

Pa sigurno on ima realtekove drivere...jer ih je dobio uz cd maticne ploce,,

a dobio sam uz maticnu al nesto nije uredu nece da ih instalira,hmmm, cini mi se da je jedina opcija da minjan maticnu da kupim onu koja podrzava win 7

17 godina
Windows 7 audio problem

Ma kakvi, mora da radi ako je sve ispravno. Idi na ovu stranicu,  štikliraj "I accept to the above.", sačekaj da se stranica osveži (mnogo su je glupo napravili), klikni "Next", i pored "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)" klikni na jedno od tri "GO" i to skini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ma kakvi, mora da radi ako je sve ispravno. Idi na ovu stranicu, štikliraj "I accept to the above.", sačekaj da se stranica osveži (mnogo su je glupo napravili), klikni "Next", i pored "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)" klikni na jedno od tri "GO" i to skini.

pa taj driver i imam.................nema veze sve jedno fala na pomoci. nista nema druge kupit cu maticnu drugu i sve ok

15 godina
neaktivan
Windows 7 audio problem

evo da ne duplam temu moj bratic ima istu maticnu ko i ja..i instaliro sam mu win 7 i sada naprijed prikljuci slusalice i mic,mic radi a samo ljeva slusalica radi(desna ne)...kada uskljuci iza rade mu obje slusalice a mic neradi..znate li u cem je problem??

EDIT:pdobo sam reinstalirat al nista...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 14:38 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hitmanr kaže...
Ivan(4) kaže...

Ma kakvi, mora da radi ako je sve ispravno. Idi na ovu stranicu, štikliraj "I accept to the above.", sačekaj da se stranica osveži (mnogo su je glupo napravili), klikni "Next", i pored "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)" klikni na jedno od tri "GO" i to skini.

pa taj driver i imam.................nema veze sve jedno fala na pomoci. nista nema druge kupit cu maticnu drugu i sve ok

probaj ovaj driver skinuti i pokrenuti instalaciju:

http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Audio-2.49-Driver-download-2565.html

obicno prilikom prve instalacije ocisti stare drivere i nakon toga moras restartati komp. kada ga restartas, on ce kao nesto instalirati, no ti samo opet pokreni instalaciju i zavrsi je. nakon toga dolje desno klikni desnu tipku misa na ikonicu zvucnika i odaber playback devices. odaberi analog output i to bi trebalo sljakati

pozz

17 godina
Windows 7 audio problem

hitmanr << Proveri da ti se slučajno nije akivirao neki od efekata pa da ti on pravi šupalj zvuk. Moj najbolji drug ima istu ploču (ili je možda u pitanju P35-DS3L, bez E na početku, ali to je praktično identična ploča, E je za Energy Efficient) i sećam se da smo samo instalirali drivere sa CD-a i sve radi bez problema na Win 7 x64. Ako je sve ispravno, nema razloga da bacaš pare na novu ploču, pogotovo što je ta vrlo pristojna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 14:45 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 audio problem

Izvinjavam se za dupli post, ali proveri i da ti nije greškom PC detektovao više zvučnika nego što imaš pa pravi neki kvazi surround i razbija signal na 5 satelita a ti imaš 2 (mada, ne znam ni koliko imaš zvučnika, ali to mi je palo na pamet).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Izvinjavam se za dupli post, ali proveri i da ti nije greškom PC detektovao više zvučnika nego što imaš pa pravi neki kvazi surround i razbija signal na 5 satelita a ti imaš 2 (mada, ne znam ni koliko imaš zvučnika, ali to mi je palo na pamet).

a imam vufer s 5 zvucnika, ( nisu ona obicna dva) al kad stavim na spiker 5 ono u menageru onda se samo neki cuju a na spiker 7 svi se cuju samo sto je muzika ok manje vise a govor tj. glas koda negdsi iz daljine odzvanja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice