Win7 tih zvuk

poruka: 5
|
čitano: 3.770
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Win7 tih zvuk

Imam problem sa jačinom zvuka u win7 64 ultimate

Nikako nemogu pojačati zvuk kao što mi je bilo u winXP koje sam imao do nedavno. Usporedba bi bila da je zvuk sada (na maxu) otprilike kao 1/4 ili 1/3 onoga u Xp-u po jakosti.

SVE je pojačano na max. Drajveri su friško updetani, inače plooča je asrock 880gm-le sa integriranim realtek high defenition audio.

Isključio sam i stišavanje prilikom komunikacije, ali opet isto.

Kada upalim Wow, zvuk tamo je dosta jači, neznam dali na prijašnjoj razini, ali u Winsima i programima koje koristim (WMP classic, Gom Player, winamp...) pretiho.

Jel zna netko kako pojačati?

I'm Afraid of Americans

0 0 hvala 0
17 godina
Win7 tih zvuk

Ako imaš zvuk od Realteka, skini i snimi Realtek HD Audio Manager!! Meni je općenito zvuk "tuplji" i lošiji ako Equilazer nije na Powerful. Zvuk ide preko linije.

SLIKA

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 12:40 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Win7 tih zvuk

imam to..

sad sam reinstalirao winamp, i zvuk je pojačan

čudno   {#}

I'm Afraid of Americans

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Win7 tih zvuk

S time sam i ja imao problema... Meni je zvuk bio tih i cvililo je... Uspio sam to nekako riješit preko C panela i postavka zvuka!

Androida, forumaš, informatičar... Administrator i urednik Geekoteke... http://www.geekoteka.site50.net/
14 godina
odjavljen
Win7 tih zvuk

Prvo pogledaj da li ti je 3.5 mm jack do kraja spojen u utor i da li je u pravom utoru. Drugo pogledaj u postavka da li ti nije zvuk postavljen na 5.1 ili 7.1 a ti imaš 2.1 ili 2.0 zvučnike, to ti jako smanji zvuk.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice