WIN7 tasbar problem

poruka: 6
|
čitano: 1.050
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WIN7 tasbar problem

Bok.

stavio na komp win7 i sve je radilo normalno 6 mjeseci. prije nekih 7 dana primjetio sam da kad se digne sustav da mi je taskbar blokiran (ne mogu na njemu ništa pokrenuti) . kad stisnem ctrl+alt+del i stisnem na start task manager sve proradi.

nakon što spojim recimo externi disk opet sve iznova i opet moram ctrl+alt+del i stisnuti na start task manager da bi radilo.

što se moglo dogoditi?  

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WIN7 tasbar problem
To se i meni zna desavati. Kao da se zblesira. Stisni Win key sljedeci put kad ti se to sljedeci put desi. Meni ga "resetira" i kasnije nemam problema.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan

pokušao sam ali ništa ne pomaže.

otvara zatvara win izbornik ali taskbar je i dalje zablokiran.

13 godina
neaktivan
WIN7 tasbar problem

Skeniraj Malwarebytesom, možda ima neke gamadi.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WIN7 tasbar problem

pocisti racunalo,. meni se jednom dogodilo da mi se prilikom ulaska u win samo otvorio my documents, bez iceg ostalog. nakon skeniranja, nadeno je par gamadi koje su bile krive za to i poslije sve radilo normalno.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bass kaže...

pocisti racunalo,. meni se jednom dogodilo da mi se prilikom ulaska u win samo otvorio my documents, bez iceg ostalog. nakon skeniranja, nadeno je par gamadi koje su bile krive za to i poslije sve radilo normalno.

ako ni to ne pomogne pokušaj ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7-problemi/24299.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice