Win7 problem blokira me svako malo

poruka: 84
|
čitano: 18.262
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Win7 problem blokira me svako malo
dejan1471 kaže...

Ali i nisam je upotrebljavao od kad sam stavio nowe winse,par puta je samo upalio.Je li onda moguče da smeta??

Sve je prijatelju moguće osim drvenog špareta.

EDIT: Isprobaj pa javi.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 14:55 (Smooth Operator).
15 godina

izbrioso sam je

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Isto sranje kao i prije,nema druge nego kupi cd i reinstl win.

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Mene više zabrinjavaju ona upozorenja u tvojim logovima nego greške. Prema njima, oštećen ti je korisnički račun. Napravi novi, i ako je u njemu sve u redu, samo kopiraj podatke u taj novi račun.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 15:33 (deadman).
15 godina

kako jbg. ne znam

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Klikni na Start -> Control Panel -> User Accounts and Family Safety -> User Accounts -> Manage another account -> Create a new account.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina

da se stavim ko admina ili usera

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Admina.

15 godina

samo još kako da prebacim podatke

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da li se javljaju problemi u tom novom računu? Otvaraj malo Notepad i sl. pa vidi.

15 godina

za nijansu je bolji ali ne puno

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možda će biti dobro kada ovaj stari acc izbrišemo. Sada slijedi malo složeniji postupak za prebacivanje fajlova.

1. Napravi još jedan račun kao običan user i logiraj se u njega.
  2. Klikni na Start -> Documents -> Organize -> Folder and search options -> kartica View.
  3. Odaberi Show hidden files and folders, makni kvačicu sa Hide protected operating system files i klikni na OK.
  4. Klikni na C:/Users i uđi u mapu sa starim podacima.
  5. Označi sve osim sljedećih fajlova:
  • Ntuser.dat
  • Ntuser.dat.log
  • Ntuser.ini

6.   Klikni na Edit (ako ga ne vidiš pritisni tipku alt) i odaberi opciju Copy.

7.   Sada uđi u novu mapu i unutra zalijepi fajlove.

8.   Odlogiraj se iz ovog i prijavi u novi račun.

9.   Ako sve radi kako treba, izbriši stari račun i ovaj iz kojeg si kopirao fajlove.

15 godina

Malo je to za mene komplicirano,a ionako nemam nekih podataka na ovim winsima slike su mi na cd a muziku mogu skinut i sa neta a i sa kompjutera.Je li problem samo da izbrišem acaunt i ostavim ovaj novi.

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I drveni šparet je moguć,doduše samo za jednokratnu upotrebu !  Belji se

http://www.politika.rs/rubrike/Magazin/Smederevac-ali-drveni.lt.html

Ma daj !
15 godina

Nevinašce lol

dejanceeeeeeeeee
15 godina
dejan1471 kaže...

Malo je to za mene komplicirano,a ionako nemam nekih podataka na ovim winsima slike su mi na cd a muziku mogu skinut i sa neta a i sa kompjutera.Je li problem samo da izbrišem acaunt i ostavim ovaj novi.

Možeš izbrisati stari account. Kako je u ovom novom? Još uvijek često dobivaš Not Responding poruku?

15 godina
deadman kaže...
dejan1471 kaže...

Možeš izbrisati stari account. Kako je u ovom novom? Još uvijek često dobivaš Not Responding poruku?

za nijansu manje ali dobivam

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Isključi ovaj servis i javi ima li poboljšanja: Start -> Control Panel -> System and Security -> Administrative Tools -> Services -> Desktop Windows Manager Session Manager -> Stop.

15 godina
deadman kaže...

Isključi ovaj servis i javi ima li poboljšanja: Start -> Control Panel -> System and Security -> Administrative Tools -> Services -> Desktop Windows Manager Session Manager -> Stop.

Isto

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Da li ti se kojim slučajem javlja blue screen?

Ovako, kada ti neki program prestane reagirati, klikni na Start -> upiši resource i klikni na Resource Monitor.

Ako već nije na toj kartici, klikni na karticu CPU. Program koji je prestao reagirati će biti označen crvenom bojom.

Desni klik na njega i Analyze Wait Chain. Stavi screenshot tog prozora koji će se otvoriti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 23:05 (deadman).
15 godina

eno ga na jutros radi ko blesav

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

radi ko flak za sad.deathman hvala ti puno.

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sumnjao sam ja na oštećen korisnički račun čim si ti napisao one errore, ali kada sam ih vidio "uživo" i koliko često ti se pojavljuju bio sam gotovo siguran da je u tome problem (samo ne znam zašto su bili označeni kao Warning; takve stvari bi trebale biti u kategoriji errora Neodlučan).

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 21:45 (deadman).
14 godina
neaktivan

Pozdrav.. imam sličan problem kupio sam prošli tjdan komp konfiguracija je ova: ASUS M5A97, AM3,AM3+, AMD 970, SB950, BUS 5200 MHz, DDR3

Procesor AMD Phenom II X6 1100T BOX Black Edition, s. AM3, 3.3Ghz, 9MB cache, Six Core

Zotac GF GTX 560, 1024MB DDR5 256-bit

Kingmax 4GB, 2X2GB, DDRIII 1600 non-ECC, CL9.0, 128Mx8

Kad instaliram windows 7 x64 i kad podignem sve dravere komp mi krene često blokirat bilo šta da pokrenem zabloka i krene gasit programe u startu.... kad ga restartam samo sruši windowse ali ih ne krene podizat nego samo stoji crni ekran

da bi ga pokrenio moram ga na restartat na kučištu, sve što ste naveli sve sam ispobao i sve je na testiranju ispravno od hardvera... evo  sad sam trenutno na xp-u tu radi brže nego na sedmici ali mi isto zna rušat programe... 

neznam što bi više isporbao i u čemu je problem??? 

Unaprijed hvala!!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice