Dosada sam koristio XP i bio uber zadovoljan njime, nikad nisam želio priječ na 7icu, zapravo mrzim njeno sučelje i sve u svezi s njom.
No nedavno rješio novi komp i budala nabavila 8giga rama, i koliko čujem za to iskoristit potreban je 64 bitni OS...i tako ja instalirao win 7 64bit...driveri apdejtovi jawe flashovi mozzila i gluposti na moj stari hdd od 80gb kad ono skoro puno?
Ja se malo počešljao po glavi i rekoh ok, skinuo drugi neki win7, isčupo 160gb hdd iz laptopa....i opet iznova sve tako...stavio skidat par igrica ukupno oko 40gb (nije se ni 30% skinulo, jednu igru od 7gb instalirao)... kad ono HDD PUN!
WTF? Koji se vrag dešava ovdje? Ako mi to Microsoft poručuje da si kupim novi hdd NE, nek ide k vragu bill gates! Na XP sustavima nakon 2g ultra gejminga filmova i programa bi napunio 160gb !!
Koji se to vrag dešava?
I da ne govorim da se več pomirio da homeworld ne radi na sedmici....no sad instalirao i c&c generals, pokrenem, pojavi se prvi loading screen, nestane, i to je to.
Mislim da ču bez obzira na sve zapalit ovu 7icu i reinstalirat XP pa jbg što sam djaba davao više para za 8giga stick rama....