Win7 na 512 mb rama zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 11.014
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Win7 na 512 mb rama

bi li windows radio da stavim na komp s 512 rama. ostalo mi je sve u redu. jer uglavnom komp koristim za pokoju igricu i kao mali studio za snimanje gitare. pa bi mi bilo važno da te ne šteka!

Tetoviram kurve lemilicom:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Win7 na 512 mb rama

Ništa te ne košta da probaš. Iako sumnjam da bi radilo kak spada na 512mb rama.

0 0 hvala 0
17 godina
Win7 na 512 mb rama

Ako win uzme oko 500mb, znaci da bi ti sve ostalo swapalo na disk. Ne bi radilo dobro, pogotovo igre i snimanje, nasao si skoro najzahtjevnije aplikacije! RAM je toliko jeftin danas ...

Na tome se i XP vuce, kada ga malo nakrcas sa driverima i pokrenes poveci software. Ali ako probas sa Win98, e onda bi radimo ok!

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 21:59 (hudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Win7 na 512 mb rama

-nema smisla.. ali može.

Na takvom računalu bi sve bilo presporo, igre ili igrice traže jače-više..

Optimalniji je XP, tek od 1GB (poželjno 2GB) je normalan rad pod sedmicom.

Povezano je i s ostatkom, jer je obično manji HDD, starija VGA ... ako imaš XP ostavi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

XP da

7 ne, minimalno treba 1 gb

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
16 godina
neaktivan
SilvioS kaže...

XP da

7 ne, minimalno treba 1 gb

Nije istina!! Laptop u moj PC imao je nekad 2x512MB RAMa (pod nedavno mislim stvarno nedavno) i radio je s 512MB RAMa, cak nije bio nes sporiji, ali opera se palila ocajno....Tek sad s 2Gb (2x1GB) dise kak spada

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
14 godina
odjavljen
Win7 na 512 mb rama

Pa da, svi se rade pametni a nitko nije isprobao instalirati W7 na 512 MB rama. Pa samim  preporučenim zahtjevima ti trebaš 1 GB za 7-cu, ali ti možeš bez problema  isprobati instalirati 7 na taj komp. Ako nemaš ništa važno na kompu isprobaj. Sama instalacija će ti trajati negdje oko pola sata, što i nije tako puno vremena, pa ćeš se sam uvjeriti kako ti to radi na tom PC-u.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajme koliko mudrijaša... Možeš natjerati i slona da sjedi, pa on svejedno nije namjenjen da sjedi nego da stoji..

Pokreni ovo ovdje i aplikacija će ti sama reći hoće li to raditi kod tebe ili ne.. http://windows.microsoft.com/upgradeadvisor

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
15 godina
neaktivan
gave233 kaže...

bi li windows radio da stavim na komp s 512 rama. ostalo mi je sve u redu. jer uglavnom komp koristim za pokoju igricu i kao mali studio za snimanje gitare. pa bi mi bilo važno da te ne šteka!

Radio bi, ali rađe nemoj to raditi. RAM barem danas možeš jeftino kupiti. Imao sam prilike instalirati Win 7 na komp s 512 MB RAM-a, mislim da su čisti Windowsi koristili oko 350-400 MB. Sad si računaj je li ti ono što ti ostane dovoljno za nekakav rad.

16 godina
Win7 na 512 mb rama

2 GB RAM memorije je preporučljivo za sustave Windows Vista/Windows 7. Sve ispod može raditi ali počesto sporo, jako sporo, pogotovo kad pokrenete više aplikacija odjedanput.

Dakle, moja preporuka, ni govora Windows 7 na mašinu sa 512 MB radne memorije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na poslu imam Win 7 sa 512 rama. Problem mi predstavlja otvaranje preglednka i worda istovremeno. Ko ima slabe živce, nikako ne preporučujem 512mb  :D

16 godina
krešo kaže...

Na poslu imam Win 7 sa 512 rama. Problem mi predstavlja otvaranje preglednka i worda istovremeno. Ko ima slabe živce, nikako ne preporučujem 512mb  :D

-to je neka općinsko-državna firma? Jedino je kod njih vrijeme relativan pojam, time i produktivnost.. i uopće razlog postojanja računala (kao alata za rad..).

-još malo 'zločestoće', jasno mi je za korištenje browsera (YT-fb..), ali što će ti word? samo koči surfanje. {#} ..i NHF.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice