WIN 7 na ovoj matičnoj

poruka: 5
|
čitano: 597
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
WIN 7 na ovoj matičnoj

zanima me dali se moze instalirati win 7 na ovu maticnu i naci drivere za nju

evo link:

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000074

nasao sam drivere ali nigdje ne pise za koji su os

nema os nema os
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WIN 7 na ovoj matičnoj

32 bitna Sedmica će raditi ,drugo je pitanje kako. Ako imaš 2 GB rama ,relativno dobro.

Driveri su za XP i W2K.

Kod Sedmice ,ne trebaju ti nikakvi driveri ,osim za grafiku ,jel će se sve skinuti i instalirati tijekom instalacije sistema.

Naravno ,uvjet za to je da PC spojiš na router žicom prije početka instalacije.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
12 godina
protjeran
ok znaci samo driver za gpu ok ali imam jedan problem kada ubacim disk i pritisnem ono press any key to boot from cd,i kada mi se loadira i onda ono gdje mi treba pojaviti na kojem jeziku zelim instalirati win nema mi tog menia samo plavi background,ok jos jedno pitanje:
kada ukljucim žicu i kada instaliram win na drugom kompu meni pise kao da nema interneta sve dok ne intaliram lan driver,oce li to tako biti i na ovom tu drugom pc?
14 godina
kizo2703 kaže...
Kod Sedmice ,ne trebaju ti nikakvi driveri ,osim za grafiku ,jel će se sve skinuti i instalirati tijekom instalacije sistema

Malo si se zaje..., ne mora biti, autor je i sam napisao slučaj gdje mu se to dogodilo, meni se je osobno dogodilo par puta, znači 7 nije imao driver za LAN i mreža nije proradila.

Odgovor autoru, drži se XP na toj konfiguraciji, to je stari socket, stari procesor sa jednom jezgrom i to je taman za XP.

Ako bi htio imat 7, možeš za neke male novce složit nešto što će bez problema vrtit Win 7, office i internet.

Generic XOR2 70 ccm, Motorforce Sport 70 ccm kit ,Tec racing radilica,Malossi Multivar, Dell'orto 19mm,LeoVince ZX,Malossi red sponge,Žute opruge, Kevlar remen, vrištećih 12500 rpm ,max.brzina:105km/h
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 19:38 (Valentin17).
12 godina
protjeran
ok hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice