Win 7 iskrivljen zvuk

poruka: 6
|
čitano: 1.975
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Win 7 iskrivljen zvuk

Kada pustim bilo koju pjesmu u mp3 formatu, zvuk je totalno iskrivljen (distorted). Vokali su skroz utišani, javlja se nekakva jeka kao pitch, ili se zvuk na trenutke prebrzo reproducira kao da je pokvarena ploča....

To se dogadja na SVIM mp3-cama, na YT-videu i u igrama i u svim programima za reprodukciju winamp, MPC, VLC, win MP. (nemam trenutno pri rucio neki audio CD da probam)

Do jučer je sve radilo normalno, a jedino što sam instalirao novo danas je firefox 12 (sumnjam da to ima nekakve veze).

deinstalirao sam drajvere i ponovo ih instalirao...ne pomaže...

deinstalirao sam K-lite codec pack i ponovo instalirao...ne pomaže

inače imam Win 7 64-bit ultimate

zvučna je integrirana na Asrock 880G

u device manageru   pod SOUND... itd....imam

AMD High Defenition Audio Device

Realtek High Defentition Audio

probao sam onesposobit svaki od njih pojedinačno, ništa ne pomaže.... zvuk je i dalje distortan za poludit

JEl zna itko kako riješit ovaj problem?!?{#}

I'm Afraid of Americans

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 iskrivljen zvuk

Ovdje imaju neka moguća rješenja, jesi gledao?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Win 7 iskrivljen zvuk

hvala za link

upravo sam pregledao riješenja,ali ništa od pomoći... izgleda da je problem u win 7

i čini mi se da mi slijedi reinstal lagani :/

I'm Afraid of Americans
15 godina
neaktivan

Jesi provjerio sa drugim zvučnicima? vjerujem da nije do njih ali opet..

17 godina

nisam ...koristim slušalice....pc zvučnici su mi negdje na ormaru, ko će ih nać :)

upravo sam 3 sata popravljao instalaciju winsa da bi sve opet bilo po starom....zvuk i dalje iskrivljen, pun jeke....nekako metalan.....vokali su poremećeni totalno...nemoš prepoznat da žensko pjeva :)

koliko sam skužio surfajući, izgleda da se takav problem na winsima 7 javlja često u kombinaciji sa RT HD audio

:/

ali rješenja nikako...

I'm Afraid of Americans
17 godina
Win 7 iskrivljen zvuk

E pa ako neko naidje na ovakav problem......

znači sav zvuk na Win 7 OSIM sistemskih zvukova je bio iskrivljen (mp3, video, on-line video.....)

kao da je pod vodom, zvonka metalna jeka, vokali poremećeni, pitch pojačan, nekad se javlja ubrzanje reprodukcije, naglo se stišava i pojačava volumen.....

reinstalirao sam sve moguće kombinacije drajvera, flashao BIOS, reinstalirao winse...... NIŠTA NIJE POMOGLO

Slušalice koje koristim probao sam na TV-u i liniji i NORMALNO RADE!!!!! isto tako pod Win XP na istom kompu (napravio brzu instalaciju na pomoćnoj particiji) isto rade

ali ne rade na win 7.....jer su imale malu pukotinu na spoju kabela i slušalice.... i to je bilo dovoljno da stvaraju poremećen zvuk

Sve gore navedeno je izgledalo kao da je problem u   Winsima......

Vjerojatno imaju neke nove finese za signalizaciju i slanje zvuka na uredjaje, doke je na ostalim sustavima (XP) i uredjajima radilo ok

sve u svemu...nove slušalice riješile problem {#}

I'm Afraid of Americans

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice