Win 7 i dvd rw

poruka: 5
|
čitano: 1.161
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Win 7 i dvd rw

Evo ovako imam problem s pržilicama na win 7,neočitava mi nijednu pržilicu,probao sam 4 pržilice i nijednu mi neočita,a u postu i biosu mi očita kako treba(sve 4 su LG 2 pata i 2 sata),pa me sada zanima što je najbolje za napraviti?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Win 7 i dvd rw

Banalno pitanje, ali da li si pokušao staviti DVD ili CD u pržilicu i pričekati da se zavrti, da vidiš hoće li ti raditi. Win 7 po defaultu "skriva" neaktivne DVD drive-ove.

14 godina
WackyZG kaže...

Banalno pitanje, ali da li si pokušao staviti DVD ili CD u pržilicu i pričekati da se zavrti, da vidiš hoće li ti raditi. Win 7 po defaultu "skriva" neaktivne DVD drive-ove.

Jesam i opet ništa.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
17 godina
Win 7 i dvd rw

Jesu li na uređajima najnoviji dostupni firmwareovi? Ako nisu - trk na LG stranicu i ažurirati firmware za svaku od njih.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Evo ovako imam problem s pržilicama na win 7,neočitava mi nijednu pržilicu,probao sam 4 pržilice i nijednu mi neočita,a u postu i biosu mi očita kako treba(sve 4 su LG 2 pata i 2 sata),pa me sada zanima što je najbolje za napraviti?

Probaj device managerom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice