Win 7 backup na novi SSD

poruka: 6
|
čitano: 1.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Win 7 backup na novi SSD

Zanima me kako da uradim backup win7 i nekih odredjenih programa (ako je to uopste moguce), jer mi je ssd 64GB. Prebacio bih sistem i neke od programa koje cesce koristim sve ostalo osavio na starom disku od 1TB

Sta kazete da li je izvodivo?? Sve samo ne nova instalacija svega :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 backup na novi SSD

ja bi rekao da bas i nije moguće. ali i da je, mislim da bi bilo raznih problemčića

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Win 7 backup na novi SSD

Napraviš si image cijelog diska s nekim programom (Acronis True Image, Norton Ghost recimo) i onda samo učitaš taj image da opet ne moraš sve instalirati. Naravno ako sam te dobro razumio.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Win 7 backup na novi SSD

pa znam da bi moglo da bude raznih problemcica, ali nisam siguran, mozdapostoji neki suludi program koji bi uradio nesto slicno.

imam skoro 2 TB veoma bitinih podataka, na dva diska, od kojih je jedan sistemski, ako budem to morao sve premetati {#} ima da se ubijem

@Pero

problem je sto samo win sa programimam ima oko 150 GB a moj jadni ssd 64GB, pa sam mislio smao osnovno uzeti iz tih 150GB

ZAsto nam zakomoplikovase zivot sa ovolikom memorijom, nekada je sve bilo jednostavnije i na disketu stajalo {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 15:47 (Gotoo86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win 7 backup na novi SSD

cista instalacija ti je definitivno najbolji izbor, a i ne znam da li je uopce moguce izvuci samo sistem s akronisom

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Win 7 backup na novi SSD

Ne možeš dio sistemske particije prebaciti na novi disk i očekivati da će sve raditi! Zapravo, ne može uopće raditi. Kažeš da ti je win sa instalacijama oko 150 giga. A ti bi prebacio dio toga na SSD? Gdje će windowsi tražiti datoteke za koje očekuje da su na c disku? Nema šanse. Uostalom, kao što je kolega iznad već rekao - čista instalacija je majka. Treba ti par sati maksimum...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice