jedno pitanje!odlucio sam svoju home premium vistu upgradeati na ultimate. kako tece taj postupak, dali moram napraviti back up dokumenata, dali cu izgubiti instalirane programe!hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam nikad radio a imao sam obe instalirane... Nebi trebao imati problema kod nadogradnje ali ipak preporučujem clean install. Iako po mom mišljenju Home Premium je puno bolja opcija od Ultimate osim ako su ti BitLocker ili DreamScene "must have"... To i veća glad za resursima kod Ultimate verzije (20-22GB HDD sa SP1, 600-750 zauzeće memorije u stand by-u, grebe ko luda po diskovima (indexiranje, može se ugasiti ali imam osjećaj da ga ona prisilno radi svakih sat-dva iako je ugašen), kod igranja sam dobio desetak FPS više u HomePremium nego kod Ultimate na istom stroju s istim driverima neznam zasto ali eto...) ti je jedina razlika za kućnog korisnika...
Je**** velika zagrada
Ako imaš zvijer kojoj je svejedno koliko ti OS zauzima resursa samo navali...
Uglavnom nedobivaš ništa spomena vrijedno za kućnu upotrebu a plaćas 80$ više...
Valjda sam ti pomogao... zzz
da slazem se sa brainacom inace sam imao piratsku vetziju ultimamte i poslije sam kupio original home edition i iskreno da ti kazem nis puno se nije promjenilo cak je ovaj i malo bolji za kucnu uporabu.