UTorrent sto znace brojevi u zagradi (seeds, peers zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 20.565
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
UTorrent sto znace brojevi u zagradi (seeds, peers

Kad se skida, osim brzine, naziv torr i ostalih podataka postoji kolona PEERS i SEEDS. U svakoj koloni pise broj i iza njega broj u zagradi (), taj u zagradi je veci od ovog provog. Sto znace ta dva broja?

Hvala na odgovoru!

pozz

davor07

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: UTorrent sto znace brojevi u zagradi (seeds, p
Sramota...
16 godina
neaktivan
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

što će mu google kada ovdje ima tako finih likova kao što si ti  SmijehNamigiva

17 godina
neaktivan

Sramota? SRAMOTA? S-R-A-M-O-T-A??? Ja sam sramota?

Mislim da je sramota sto ljudi ne citaju ono sto je napisano. Nije tu bilo nikakvih igri rijeci, metafora ili slicno koje bi se mogle krivo protumaciti nego jednostavno, direktno pitanje:

Sto znace ta DVA BROJA? Nigdje nisam pitao sto su peers i seeds nego sto znace DVA BROJA????? Pogotovo onaj u zagradi! Samo brojevi su mi nepoznanica. Ostalo me ne brine...

Da ponovim za one kojima izgleda treba vise puta: STO ZNACE TA DVA BROJA??? BROJEVI SU TO STO ME ZANIMA??? B-R-O-J-E-V-I? Pogotovo onaj u zagradi!!! Valjda ce sad biti jasno... B-R-O-J-E-V-I!!!!

Molim nekoga tko dobro vlada s nasim jezikom i poznaje slova da odgovori na pitanje. Hvala svima unaprijed!

davor07

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sramota je ne pitati tu sprdate lika a on fino pitao vi ste samo trebali fino odgovotiti

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
davor07 kaže...

Sramota? SRAMOTA? S-R-A-M-O-T-A??? Ja sam sramota?

Mislim da je sramota sto ljudi ne citaju ono sto je napisano. Nije tu bilo nikakvih igri rijeci, metafora ili slicno koje bi se mogle krivo protumaciti nego jednostavno, direktno pitanje:

Sto znace ta DVA BROJA? Nigdje nisam pitao sto su peers i seeds nego sto znace DVA BROJA????? Pogotovo onaj u zagradi! Samo brojevi su mi nepoznanica. Ostalo me ne brine...

Da ponovim za one kojima izgleda treba vise puta: STO ZNACE TA DVA BROJA??? BROJEVI SU TO STO ME ZANIMA??? B-R-O-J-E-V-I? Pogotovo onaj u zagradi!!! Valjda ce sad biti jasno... B-R-O-J-E-V-I!!!!

Molim nekoga tko dobro vlada s nasim jezikom i poznaje slova da odgovori na pitanje. Hvala svima unaprijed!

Ajde smiri se malo, ljudi te nisu dobro shvatili i to je to. Umesto da se nerviras dobro bi bilo da zaviris u Help utorrent-a (a ovo vazi i za sve "znanstvenike" koji su na ovoj temi a "razumeju" se u torrente)

Dakle: [copy/paste iz Help-a)

• Peers displays the number of peers you are connected to. ---The second number is the number of known peers in the peer cache collected from the tracker, DHT, and PEX. Jel sad OK? The number in the parentheses is the number of peers reported by the trackerscrape.

Seeds displays the number of seeds you are connected to. The second number is the number of known seeds in the peer cache collected from the tracker, DHT, and PEX. The number in the parentheses is the number of seeds reported by the tracker scrape.  
  •  

-Ništa ne znam, a đe da znam?- Ekrem Jevrić
    16 godina
    neaktivan

Seeds - izvan zagrade - seederi koji su trenutno online, a unutar zagrade je ukupan broj seedera, isto važi i za peer

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan

Dobro oprosti ali bilo mi je čudno da netko tko je vec 2 godine na forumu pita nesto ovakvo.

Tko skida torrente valjda i zna pravila torrent stranica, seedati torrente da drugi imaju vece brzine...veci upload za bolji ratio i slicno

2 0 hvala 0
    17 godina
    wrathchild kaže...
    Sramota...

Slazem se totalna sramota....

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 0:08 (Sint1).
    17 godina
    protjeran

Sramota je koliko ljudi nezna koristiti google, a na njemu ima 99.999999% odgovora na sva pitanja koja vas zanimaju u vezi komp ova i programa

I don't need sex, T-com fucks me every day
    Moj PC  
    6 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan

Sranota je to sto ne znate sta oznacava broj u zagradi! Covjek je to pitao. Zna on sta su seederi i leecheri i peerovi i tako to

Brojevi u zagradi su bitni i to njega interesira

Na primjer za neki torent "iskace" broj od 3450 seedera a to odprilike izgleda ovako 2500 (3450) seeds ...eto

-Ništa ne znam, a đe da znam?- Ekrem Jevrić

7 0 hvala 0
    15 godina
    ovi sto govore sramota, smijem se kladit da nemaju zive veze sa o compu. forum je napravljen da se raspravlja, covjek nezna i odmah ga neki glupani blate.. ovdje se nemoze vise korisna informacija saznat a bome ni rijesit problem..
    17 godina
    neaktivan
    Hvala svima na odgovorima. Pravim, odgovorima na moje pitanje. Googlao sam ali sa cudnim pojmovima koji su me odceri na pr0n stranice sto nije lose ali nije mi pomoglo... :)
    pozdrav
    davor07

1 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan

Sramota je što je mnogima lakše spamat nego pomoći čovjeku.

Nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori!

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

13 0 hvala 1
    1
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice