Kad se skida, osim brzine, naziv torr i ostalih podataka postoji kolona PEERS i SEEDS. U svakoj koloni pise broj i iza njega broj u zagradi (), taj u zagradi je veci od ovog provog. Sto znace ta dva broja?
Hvala na odgovoru!
pozz
Kad se skida, osim brzine, naziv torr i ostalih podataka postoji kolona PEERS i SEEDS. U svakoj koloni pise broj i iza njega broj u zagradi (), taj u zagradi je veci od ovog provog. Sto znace ta dva broja?
Hvala na odgovoru!
pozz
što će mu google kada ovdje ima tako finih likova kao što si ti
Sramota? SRAMOTA? S-R-A-M-O-T-A??? Ja sam sramota?
Mislim da je sramota sto ljudi ne citaju ono sto je napisano. Nije tu bilo nikakvih igri rijeci, metafora ili slicno koje bi se mogle krivo protumaciti nego jednostavno, direktno pitanje:
Sto znace ta DVA BROJA? Nigdje nisam pitao sto su peers i seeds nego sto znace DVA BROJA????? Pogotovo onaj u zagradi! Samo brojevi su mi nepoznanica. Ostalo me ne brine...
Da ponovim za one kojima izgleda treba vise puta: STO ZNACE TA DVA BROJA??? BROJEVI SU TO STO ME ZANIMA??? B-R-O-J-E-V-I? Pogotovo onaj u zagradi!!! Valjda ce sad biti jasno... B-R-O-J-E-V-I!!!!
Molim nekoga tko dobro vlada s nasim jezikom i poznaje slova da odgovori na pitanje. Hvala svima unaprijed!
Sramota je ne pitati tu sprdate lika a on fino pitao vi ste samo trebali fino odgovotiti
Sramota? SRAMOTA? S-R-A-M-O-T-A??? Ja sam sramota?
Mislim da je sramota sto ljudi ne citaju ono sto je napisano. Nije tu bilo nikakvih igri rijeci, metafora ili slicno koje bi se mogle krivo protumaciti nego jednostavno, direktno pitanje:
Sto znace ta DVA BROJA? Nigdje nisam pitao sto su peers i seeds nego sto znace DVA BROJA????? Pogotovo onaj u zagradi! Samo brojevi su mi nepoznanica. Ostalo me ne brine...
Da ponovim za one kojima izgleda treba vise puta: STO ZNACE TA DVA BROJA??? BROJEVI SU TO STO ME ZANIMA??? B-R-O-J-E-V-I? Pogotovo onaj u zagradi!!! Valjda ce sad biti jasno... B-R-O-J-E-V-I!!!!
Molim nekoga tko dobro vlada s nasim jezikom i poznaje slova da odgovori na pitanje. Hvala svima unaprijed!
Ajde smiri se malo, ljudi te nisu dobro shvatili i to je to. Umesto da se nerviras dobro bi bilo da zaviris u Help utorrent-a (a ovo vazi i za sve "znanstvenike" koji su na ovoj temi a "razumeju" se u torrente)
Dakle: [copy/paste iz Help-a)
Seeds - izvan zagrade - seederi koji su trenutno online, a unutar zagrade je ukupan broj seedera, isto važi i za peer
Dobro oprosti ali bilo mi je čudno da netko tko je vec 2 godine na forumu pita nesto ovakvo.
Tko skida torrente valjda i zna pravila torrent stranica, seedati torrente da drugi imaju vece brzine...veci upload za bolji ratio i slicno
Slazem se totalna sramota....
Sramota je koliko ljudi nezna koristiti google, a na njemu ima 99.999999% odgovora na sva pitanja koja vas zanimaju u vezi komp ova i programa
Sranota je to sto ne znate sta oznacava broj u zagradi! Covjek je to pitao. Zna on sta su seederi i leecheri i peerovi i tako to
Brojevi u zagradi su bitni i to njega interesira
Na primjer za neki torent "iskace" broj od 3450 seedera a to odprilike izgleda ovako 2500 (3450) seeds ...eto
Sramota je što je mnogima lakše spamat nego pomoći čovjeku.
Nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori!