Pozdrav,
Desava mi se problem koji me jako nervira.
Strelica misa mi sama hoda i klika svugdje tek onako sama od sebe. Mislio sam da je do misa medjutim ja i kad iskljucim mis to mi se desava. Skenirao sam komp nema nekih virusa, sta da radim?
Pozdrav,
Strelica misa mi sama hoda i klika svugdje tek onako sama od sebe. Mislio sam da je do misa medjutim ja i kad iskljucim mis to mi se desava. Skenirao sam komp nema nekih virusa, sta da radim?
Pozdrav,
Je li ti miš prljav?
Imaš li podlogu?
Je li ona prljava?
Koliko je star miš?
Laser/optic?
To je premalo informacija, a za viruse nas baš nije ni briga... ne vjerujem da postoji mnogo virusa sa svrhom da ti sj*bu miš.
Jel imaš laptop ? Meni se događa da kad pišem po tipkovnici slučajno dlanom tapkam i klikam po touchpadu.
Ama ljudi iskljucim mis iz laptopa i opet strelica hoda i klika svugdje. Ima neko kao dugme da iskljucim onaj touch pad na laptopu i opet strelica hoda. Neznam sta da radim vise.
Ama ljudi iskljucim mis iz laptopa i opet strelica hoda i klika svugdje. Ima neko kao dugme da iskljucim onaj touch pad na laptopu i opet strelica hoda. Neznam sta da radim vise.
Imaš li trackpoint?
Dobro da si rekao, mogao bih poraditi na tome malo...
JA mislim da je do touchpad-a. Imao sam i ja jedan laptop, kojeg sam nabavio jeftino, kojem je trackpad bio u totalnom k*rcu, vjerovatno ga je oštetio nečim bio prethodni vlasnik.
probaj nekako to iskjlučiti....
Laptop bio nov kad sam ga kupio i cijelo vrijeme je kod mene. Nikad mi se ovo nije desavalo dok nisam snimio WIN 7. Isao sam na disable toch pad i opet mi se isto desava.
Laptop bio nov kad sam ga kupio i cijelo vrijeme je kod mene. Nikad mi se ovo nije desavalo dok nisam snimio WIN 7. Isao sam na disable toch pad i opet mi se isto desava.
Ponovo, imaš li samo touchpad ili i neku varijantu trackpointa?
Nemam trackpointa samo samo touch pad ali mi je ekran touch screen. Laptop drzim zatvoren mozda tu nesto ne stima.
Nemam trackpointa samo samo touch pad ali mi je ekran touch screen. Laptop drzim zatvoren mozda tu nesto ne stima.
Vrlo vjerojatno. Kakva je touch screen izvedba? Folija? Naknadno nadodana ili je to baš neki uređaj s istim?
Jesi provjerio da ti sve lampice rade na modemu?
Jesi provjerio da nemas prasine po touch padu?
Jesi provjerio da nemas 2 misa ukljucena od jednom?
Kada si zadnji put update-o windows?
Koji Windows imas?
Ako je sve u redu onda restartaj windowse. NP