Strelica hoda sama od sebe

poruka: 12
|
čitano: 10.328
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Desava mi se problem koji me jako nervira.

Strelica misa mi sama hoda i klika svugdje tek onako sama od sebe. Mislio sam da je do misa medjutim ja i kad iskljucim mis to mi se desava. Skenirao sam komp nema nekih virusa, sta da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Strelica hoda sama od sebe
Musafir86 kaže...

Pozdrav,

Desava mi se problem koji me jako nervira.

Strelica misa mi sama hoda i klika svugdje tek onako sama od sebe. Mislio sam da je do misa medjutim ja i kad iskljucim mis to mi se desava. Skenirao sam komp nema nekih virusa, sta da radim?

Je li ti miš prljav?

Imaš li podlogu?

Je li ona prljava?

Koliko je star miš?

Laser/optic?

To je premalo informacija, a za viruse nas baš nije ni briga... ne vjerujem da postoji mnogo virusa sa svrhom da ti sj*bu miš.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 19:05 (roko121roko).
14 godina
neaktivan

Jel imaš laptop ? Meni se događa da kad pišem po tipkovnici slučajno dlanom tapkam i klikam po touchpadu.

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ama ljudi iskljucim mis iz laptopa i opet strelica hoda i klika svugdje. Ima neko kao dugme da iskljucim onaj touch pad na laptopu i opet strelica hoda. Neznam sta da radim vise.

0 0 hvala 0
17 godina
Musafir86 kaže...

Ama ljudi iskljucim mis iz laptopa i opet strelica hoda i klika svugdje. Ima neko kao dugme da iskljucim onaj touch pad na laptopu i opet strelica hoda. Neznam sta da radim vise.

Imaš li trackpoint?

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
... ne vjerujem da postoji mnogo virusa sa svrhom da ti sj*bu miš.

Dobro da si rekao, mogao bih poraditi na tome malo...{#}

There's no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
17 godina

JA mislim da je do touchpad-a. Imao sam i ja jedan laptop, kojeg sam nabavio jeftino, kojem je trackpad bio u totalnom k*rcu, vjerovatno ga je oštetio nečim bio prethodni vlasnik.

probaj nekako to iskjlučiti....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Laptop bio nov kad sam ga kupio i cijelo vrijeme je kod mene. Nikad mi se ovo nije desavalo dok nisam snimio WIN 7. Isao sam na disable toch pad i opet mi se isto desava.

0 0 hvala 0
17 godina
Musafir86 kaže...

Laptop bio nov kad sam ga kupio i cijelo vrijeme je kod mene. Nikad mi se ovo nije desavalo dok nisam snimio WIN 7. Isao sam na disable toch pad i opet mi se isto desava.

Ponovo, imaš li samo touchpad ili i neku varijantu trackpointa?

14 godina
neaktivan

Nemam trackpointa samo samo touch pad ali mi je ekran touch screen. Laptop drzim zatvoren mozda tu nesto ne stima.

0 0 hvala 0
17 godina
Musafir86 kaže...

Nemam trackpointa samo samo touch pad ali mi je ekran touch screen. Laptop drzim zatvoren mozda tu nesto ne stima.

Vrlo vjerojatno. Kakva je touch screen izvedba? Folija? Naknadno nadodana ili je to baš neki uređaj s istim?

14 godina
neaktivan

Jesi provjerio da ti sve lampice rade na modemu?
Jesi provjerio da nemas prasine po touch padu?
Jesi provjerio da nemas 2 misa ukljucena od jednom?
Kada si zadnji put update-o windows?
Koji Windows imas?

Ako je sve u redu onda restartaj windowse. NP

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice