Windows XP mi se srusio prije par dana. Htio bih se upgrejdati na Win 7. Sada me brine mogu li se prebaciti na Win 7 s pokvarenog xp a da mi se niti jedan file ne pobrise.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili pokusaj prvo popravit sam XP ili jednostavno sa linux live cd-om izvuci podatke koji su ti bitni na eksterni hard. Ima toliko mogucnosti da ne znam odakle da pocnem, ali u sam upgrade, ako ti ga uopce i ponudi, ne mozes biti siguran, a kako vidim, ne zelis riskirat.
U biti se ne bi trebalo ništa obrisat ako ti ne formatiraš disk prilikom instalacije W7.
Ne možeš napraviti upgrade sa direktno sa XP na Win7. Moraš instalirati Vistu pa tek onda Win7, što baš i nije najsretnije rješenje.....
Windows XP mi se srusio prije par dana. Htio bih se upgrejdati na Win 7. Sada me brine mogu li se prebaciti na Win 7 s pokvarenog xp a da mi se niti jedan file ne pobrise.
Ako XP ne radi ,a želiš da ti ostanu podaci sa C particije ,moraš bootat PC sa DVD-a/USB-a i instalirati Sedmicu na tu particiju bez brisanja/formatiranja. Sve sa XP-a ostat će ti u Windows.old folderu.
Pitanje je samo imaš li dovoljno mjesta na C - za Sedmicu ti treba barem 20 GB.
Ako XP ne radi ,a želiš da ti ostanu podaci sa C particije ,moraš bootat PC sa DVD-a/USB-a i instalirati Sedmicu na tu particiju bez brisanja/formatiranja. Sve sa XP-a ostat će ti u Windows.old folderu.
Pitanje je samo imaš li dovoljno mjesta na C - za Sedmicu ti treba barem 20 GB.
A hoće li mi ostati podatci s D particije?
A hoće li mi ostati podatci s D particije?
Ne diraj ju i hoće.
Instaliraj Sedmicu na prvu particiju i sve ostalo će ostati isto.
Naravno ,najbolje je prvo napraviti backup SVEGA na vanjski disk ili nekoliko dvd-ova.A hoće li mi ostati podatci s D particije?
Ne diraj ju i hoće.
Instaliraj Sedmicu na prvu particiju i sve ostalo će ostati isto. Naravno ,najbolje je prvo napraviti backup SVEGA na vanjski disk ili nekoliko dvd-ova.
A jel proces instalacije drukčiji?