Snimanje zvuka

poruka: 13
|
čitano: 8.542
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Snimanje zvuka

Trebam pomoć, postoji li neki program sa kojim mogu snimati zvuk sa pc-a... Znači ako mi neki zvuk svira na pc-u mogu ja to snimiti i spremiti?? Isto kako postoji program za snimanje videa sa ekrana, tako ja tražim ne za snimanje VIDEA sa ekrana, nego ZVUKA sa "ekrana"...

Hvala u naprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Snimanje zvuka

Skini Free Audio Editor. Otvori ga i u tom prozoru klikni na New Recording.

Zatim klikni na OK. pojavit će ti se prozor kao na slici. Kada si spreman snimati, klikni na gumb Record.

Kada želiš prekinuti, samo klikneš na Keep. 

VAŽNO: moraš imati integrirani mikrofon da bi mogao snimati.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 15:08 (deadman).
15 godina
neaktivan

To je snimanje sa mikrifona, a ja tražim program za snimanje zvuka sa "ekrana"...

15 godina

Ovaj program snima i ekran i zvuk. Kasnije samo "izvadiš" zvuk sa ovim programom.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

Kako se sa ovim prvim programom snima zvuk "ekrana" ?

15 godina

Ne možeš snimati samo zvuk. Prvi program snima i ekran i zvuk, a kasnije sa ovim drugim izvadiš zvuk iz videa.

15 godina
neaktivan

Ali kada stisnem record i snimam, pa spremim onda ne čujem zvuk

15 godina

Zato što i za snimanje sa "ekrana" trebaš imati mikrofon.

15 godina
neaktivan

puno ti hvala deadman

15 godina

Možeš još probati (ako nemaš mikrofon) u opcijama pod Options staviti kvačicu na Record audio from speakers. Mislim da za to ne treba mikrofon.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 17:34 (deadman).
15 godina
neaktivan
Snimanje zvuka

Filipe, najjednostavnije ti je da skineš Audacity ili ako hoćeš Beta verzija. Kad ga instaliraš nadesno od podešavanja glasnoće snimanja odabereš  Wave out mix i smanjiš glasnoću snimanja na 0.1. Onda samo stisneš crveni gumb za snimanje. To je iz Beta verzije, za stabilnu verziju neznam kako je. Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 17:48 (Moja Baka).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A gdje je to "wave out mix" ?

14 godina
neaktivan
Snimanje zvuka

Ovako. Imam običan unidirekcionalni mic i kad snimam vokal čuje se neki prokleti šum.. Zanima me što bi mogao poduzeti u vezi s tim.
Već imam u planu kupiti eksternu zvučnu ali moglo bi potrajati dok ja skupim neke pare{#} Probao sam spojit na line in al onda se jako slabo čuje. Stoga pomagajte ako znate..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice