Reboot and select proper boot device

poruka: 5
|
čitano: 3.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam ssd i hdd, win instaliran na ssd i sve je radilo normalno dok mi se nije pojavio error "Reboot and select proper boot device" i na tome stoji, provjerio sam u BIOS-u i čini se da uopće ne detektira SSD... btw ocz vertex 2 64gb je

http://www.youtube.com/iiknezii
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Knez1950

- Vjerojatno ti je riknuo SSD i trebaš novi.

- Pošto imaš HDD u sustavu, probaj s nekim drugim SATA data kabelom (uzmi neki od HDDa).

- Možeš probat izvadit bateriju s matične na par minuta, pa onda probat, ako ga opet ne bude u BIOSu, onda mu nema pomoći.

- Morat ćeš ga otpojit i snimit OS na HDD dok kupiš novi, ako trebaš preporuku, javi mi se na PM.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:55 (Valentin17).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Za početak pokušaj popraviti master boot record pomoću recovery diska. http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

phoenix2003

- Kolega, uređaja mu nema u BIOSu, mislim da mu ovaj tvoj prijedlog ne može pomoći.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 8:43 (Valentin17).

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Reboot and select proper boot device

-provjeriti konektor, kabel, promijeniti sata port... par puta paliti-gasiti, ako se ne pojavi u BIOSu nema šanse.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice