Klokovao sam AMD Sempron LE-1200 2.1 ghz na 2.63 ghz. Primjetio sam da mi od tada PES 11 sjecka .. Jel je to zbog toga ili ??
Hvala Svima
Klokovao sam AMD Sempron LE-1200 2.1 ghz na 2.63 ghz. Primjetio sam da mi od tada PES 11 sjecka .. Jel je to zbog toga ili ??
Hvala Svima
Hvala Svima
Stari procesor, vrati sve postavke koje si mjenjao na početne, odaberi u BIOSu LOAD DEFAULT SETTINGS ili tako nešto, pa budeš vidil, ako to pomogne onda diži taktove malo po malo i prati jel se problem pojavljuje opet. Pazi da ne dolazi do pregrijavanja processora, pokreni HW monitor i pusti ga da radi (minimize), pokreni igru, možeš probat igrat par minuta, izađi iz igre i pogledaj HW monitor koji se pokretao tijekom igranja, pogledaj max temperature, pogledaj u google koja je max. preporučena temp. za taj procesor pa usporedi, možeš očistit kompletno kućište, hladnjak procesora i stavit novu termalnu pastu (Arctic Cooling MX-2 ili MX-4, Artic Silver 5).